in ,

Bayer Zsolt rendet tesz a fejekben benzinár ügyben: a baloldal esete a benzinársapkával + videó

Az elvtelen ellenzék régen az ársapka miatt hisztériázott, most meg azért, mert nincs

Nem értek néhány dolgot. Nem értem például az ellenzéket. Egy évvel ezelőtt, amikor a kormány ársapkát húzott az üzemanyagokra, akkor azt mondták, hogy ez teljesen elhibázott, tarthatatlan, botrányos, rossz lépés, ilyet nem szabad csinálni. Márki-Zay Péter például hosszan fejtegette, hogy úgysem lehet a piaci árakat megállítani a határon, ezt azonnal el kell felejteni. Ugyanezt mondta a DK, és ugyanezt mondta mindegyik.

 

VIDEÓ:

Aztán most, több mint egy év elteltével , amikor kivezeti a kormány az ársapkát – egyébként rajtunk teljesen kívülálló okok miatt – , akkor jön ugyanez az ellenzék, és elkezd amiatt hisztériázni, hogy hogy tehet ilyet a kormány, hogy teheti ki az embereket ilyen szörnyűségnek. Van közöttük egy bizonyos Varju László nevű, igazi fekete öves gazember, aki egy MOL-kút elé állva egyenesen arról értekezett, hogy a kormány 200 forinttal megemelte a benzin árát. Nem értem őket.

Miért hiszik azt, hogy az emberek nemhogy 10 évre, de legalább 1 évre vissza tudnak emlékezni. Aztán nem értem az ellenzéki újságokat.

Azt írja a 24.hu, hogy politikai okokból vezették ki az ársapkát, pedig az olcsóbb benzinárral jól járt annak idején az állam is, meg a MOL is. Rendben van. Ezt még értem, hogy jól járt vele az állam is, meg a MOL is, csak azt nem értem, hogy a 24.hu számára ez miért tragédia?

Miért nem örülnek annak, hogy ha például jól jár a magyar állam, illetve jól jár egy 25 százalékban magyar állami tulajdonban lévő multinacionális cég.

Továbbá nem értem, hogy ebbe a mondatba miért nem bírták beleírni a harmadik jól járó szereplőt, hiszen a több mint egy évig fenntartott ársapkával a legjobban a magyar autósok jártak. A magyar társadalom, a magyar emberek, akik a legóvatosabb számítások szerint is ezzel az egy évig tartó ársapkával 400 ezer forintot is spórolhattak maguknak.

 

 

És most – hogy, nem győzöm hangsúlyozni –, rajtunk kívül álló okok miatt kénytelen volt a kormány feladni az ársapkát. Most azok hisztiznek a leghangosabban, akik annak idején azért hisztiztek, mert a kormány ársapkát rakott az üzemanyagokra.

Nem értem őket. Már csak az a kérdés, hogy akarom-e őket érteni? Sőt, akarom-e őket elviselni?

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 



 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Figyelem! Hülye robotok jelentek meg a fővárosban!

Kötter ismét kiakadt: hát ilyen egy zöld oázis a Karácsony-féle városvezetés szerint