in ,

Amikor egyetértünk egy libsi elemzővel – Ceglédi: ez a parttalan sz*patás, amit az EB csinál, csak növeli az EU-ellenességet!

„A magyar emberek azt látják, hogy valami hatóság valami vezetője valami Tímea, ez nem tetszik Brüsszelben, nem jön a pénz és agyonb*szták a forintot” – fogalmazott.

Ceglédi Zoltán, politikai elemző az ATV Öt című műsor állandó vendége most a Facebookon fejtette ki véleményét a magyar kormány és az Európai Bizottság közötti, uniós forrásokról szóló csörtéről.

„Olvasom, hogy az Európai Bizottság valószínűleg mégsem akarja ideadni az uniós forrásokat, és többek között azért, most figyelj, mert az Integritás Hatóság egyik elnökhelyettese, bizonyos Holbusz Tímea szerintük „nem minden kétséget kizáróan” alkalmas a posztra. Most hagyjuk is, hogy eddig az volt a mondás, hogy ez az új hatóság eleve milyen vacak, hogy semmit nem ér,

most meg hirtelen annyira fontos lett, hogy még az se mindegy, hogy ki az egyik elnökhelyettese

– fogalmazott az elemző.

Ceglédi úgy véli, hogy „a parttalan szopatás, amit előadnak, ez egyfelől csinál egy 15%-os Mi Hazánkat tavaszra”. Az elemző szerint emellett növeli a kormánypártot támogatók között az EU-ellenességet. „A magyar emberek most azt látják, hogy valami hatóság valami vezetője valami Tímea, ez nem tetszik Brüsszelben, nem jön a pénz és agyonbaszták a forintot” – szögezte le.

 

– írja Ceglédi Zoltán.

 

Mindenszo.hu kommentár: a pillanat, amikor Ceglédi Zoltánnal megint egyetértünk. El kell ismerni, amikor igaza van. Most igaza van.

 

 



 

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Ezeket miért nem vitte még el a Rendőrség? Kamu rendszámtáblákat kínál az államtagadó szekta

Csicska sajtó – Helyreigazították a HVG-t: valótlanságot közölt Varga Juditékról