in ,

Puzsér magából kikelve kapta szét a bohóc Noárt

Kedves Molnár Áron! A rajtunk maradt SZDSZ következő nemzedéke vagy!

Olyan érzés hallgatni téged, mint nyolc-tíz éves kölyköket, akik anélkül használják a felnőttektől ellesett szavakat, hogy értenék azok jelentését.

 

 

„A Noár nevű mozgalmat megszemélyesítő politikai aktivista nem érti, mi a kifogásom a tevékenysége ellen, ezért elszántam magam, hogy tudomására hozom, melyek azok a vonásai, amelyek aligha csak engem irritálnak.

Kedves Molnár Áron!

Először is: te egy színész vagy, aki úgy játszol el egy értelmiségit, mint egy szerepet, mert ambicionálod az ezzel járó társadalmi presztízst és politikai hatást, de annyira azért mégsem, hogy tényleg értelmiségivé képezd magad. Formálni akarod a közéletet, de nagyjából olyan színvonalon bírsz hozzászólni a közügyekhez, mint egy Lang Györgyi vagy egy Falusi Mariann. Olyan érzés hallgatni téged, mint nyolc-tíz éves kölyköket, akik anélkül használják a felnőttektől ellesett szavakat, hogy értenék azok jelentését. Amikor aztán valaki számonkéri ezt rajtad, te görcsösen őrizgeted a rajtad lötyögő szerephazugságot ahelyett, hogy életedben egyszer egyetlen cseppnyi önismeretet tanúsítanál, és felidéznéd a Mephisto utolsó képkockáit. »Mit akarnak tőlem? Én csak egy színész vagyok!« Mindössze ennyit kéne mondanod. Végre felismernéd a helyedet a világban.

Másodszor: bizonyára nem először hallod, hogy a közéleti viszketegségeddel meg a szemérmetlen exhibicionizmusoddal szégyent keltesz, amerre jársz. Hogy lehet, hogy ezt egyedül te nem érzed? Zebrajelmezben karaokeezni az RTL-en és ellenzéki aktivistaként megszólaltatni egy társadalmi csoport elégedetlenségét – mi a közös ezekben a tevékenységekben, Áron? Nos: a celebkedésed hisztérikus óhajtása meg a bármiben tobzódó pojácaságod. Mi lenne, ha nem terhelnéd rá a szégyentelen személyedet minden közösségi ügyre? Úgy teszel, mintha szolgálni akarnád ezeket, de a vak is látja, hogy valójában ezek szolgálják a te nárcizmusodat.

Harmadszor pedig: a rajtunk maradt SZDSZ következő nemzedéke vagy. Semmit nem tanultatok, semmit nem felejtettetek, és a körmötök szakadtáig tagadjátok a felelősségeteket az Orbán-rendszer létrejöttében. Most bizonyára azt gondolod, hogy neked semmi felelősséged nincs, hisz 2006-ban még csak tizenkilenc éves voltál – és látod, Áron, téged épp ez tesz alkalmassá arra, hogy a liberális értelmiség új degenerációja légy: nincs releváns szereped abban a múltban, amivel a kurzusod nem hajlandó elszámolni. A balliberális szekértábor tagjainak nem kis részben a te szereped és tevékenységed miatt nem kell semmilyen immunválaszt adniuk a 2010 előtti politikájuk csődjére: a te személyed és aktivizmusod által élhetik meg a képességüket, hogy minden hibát és bűnt, minden kulturális vétséget és szennyes alkut megismételjenek, és lehetőleg mindent pont ugyanúgy b@sszanak el újra, mint legutóbb. Azzal, hogy a DK-s nénik kedvenc kisunokája lettél, azt biztosítod nekik, hogy valamennyi dogmájuk megőrződjön. Nyilván elismerhetetlen a számodra, de Orbán Viktornak semmi kifogása a tevékenységed ellen: a benned konzervált szellem szállította le a csizmaszárához Magyarországot, és ez a szellem tartja ott a mai napig. Ennek a jelképe vagy, Áron – ez a fő bajom veled.

Végül arra kérlek, ne asszociáltassál engem a Bohár Dániellel, a Tibi atyával meg a Hont Andrással, mert semmi közöm nincs hozzájuk, ahogy azt is visszautasítnám, ha valaki Molnár Áronnal, Vágó Istvánnal vagy Perintfalvi Ritával emlegetne egy lapon. Ennyit tanultál el a politikus bácsiktól és néniktől, akiket úgy tisztelsz, Áron? Így kell ellenséget képezni, hogy mindazokat, akik nem kedvelnek, összecsomagolod, és Orbánnak hazudod? A világ bonyolultabb hely ennél, de ahhoz hogy megértsd, a szerepeiden kívül mást is tanulnod kéne.

Üdvözlettel: Puzsér Róbert”

 

 



 

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

„Takavan” az EU éléről! Korrupciós botrányok Ursula von der Leyen körül: a tanácsadói szerződéssel kedvezhetett a fiának

Erre most mi szükség van??? Amerikai atombombák használatát kezdi hétfőn gyakorolni a NATO Európában