in ,

Jurák Kata jelenti: felgyújtották a tiszakécskei templomot – Az ateisták valószínűleg most is örülnek a hírnek…

Pénteken felcsaptak a lángok a tiszakécskei katolikus templomban, de mire kiérkeztek a helyi tűzoltók, már eloltották a tüzet a helyszínen tartózkodó emberek.

Pénteken felcsaptak a lángok a tiszakécskei katolikus templomban, de mire kiérkeztek a helyi tűzoltók, már eloltották a tüzet a helyszínen tartózkodó emberek. A templom plébánosa a történek után úgy fogalmazott: “Fájdalmas felismerés, hogy egyeseknek Isten háza sem szent, és akár ilyen aljasságra is képesek rászánni magukat. Tettükért egykor még felelni fognak!”

Tűzeset történt a tiszakécskei katolikus templomban, minderről Kovács Andrea tűzoltó főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról adott tájékoztatást. A helyszínre a Tiszakécskei Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai vonultak ki néhány percen belül, de tüzet már nem találtak a felderítés során, mivel a helyszínen tartózkodók eloltották. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati hatósági eljárás indult – írja a baon.hu. A tiszakécskei Szentháromság Plébánia Facebook-oldalán egy bejegyzést is közétettek az esettel kapcsolatban. A posztból kiderül, hogy felgyújtották a templom előterében lévő imapadot, ahonnan a lángok átterjedtek a hirdetőtáblára is. A fekete füstöt még időben észlelte egy járókelő, majd a helyi önkormányzat egyik munkatársának segítségével a tűzoltók is hamar a helyszínre ért. Tamás atya plébános mindezzel kapcsolatban azt is hozzáfűzte:

Fájdalmas felismerés, hogy egyeseknek Isten háza sem szent, és akár ilyen aljasságra is képesek rászánni magukat. Tettükért egykor még felelni fognak!

A templomban okozott anyagi kár jelentős.

 

 

 

 

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

 

 



 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

A németek megásták saját sírjukat: szociáldemokrata győzelmet jeleznek az alsó-szászországi választáson

Bohár Dani is kiakadt a szélsőséges Noáron: forradalmas szatyor 8 ezerért