in ,

Pilhál György a Népszavás Batkáról: amikor ezeket a sorokat írom, még nem tudni, ott lesz-e a mai Kormányinfón Batka Zoltán, a Népszava újságírója

Batka az úton

Amikor ezeket a sorokat írom, még nem tudni, ott lesz-e a mai Kormányinfón Batka Zoltán, a Népszava újságírója. (Egy ideje Batka képviseli a lapot a tájékoztatón – melegítőben, baseballsapkában szokott üldögélni az öltönyös, nyakkendős Gulyás miniszterrel szemközt.) Ez azért lesz érdekes, mert kiderül, van-e annyi bátorság ebben a Batkában, hogy emberek között mutatkozzon azok után, ami kiderült róla. Még vasárnap ragadtatta el magát, amikor (az I. kerületi választási bukásukra reagálva) azt írta: „A Fidesz egy sunyi, rohadt ellenség […], a Fideszben nem ellenfelet, hanem ellenséget kell látni.” Trombitás Kristóf jobboldali publicista erre a közösségi oldalán megjegyezte, Batka legalább nem rejti véka alá a gondolatait, miszerint a jobboldaliaknak sortűz, neki pedig akasztás jár, és bemutatta Batka hozzá írt korábbi kommentjét. A dialógus Trombitás egy másik kommentelőnek szóló megjegyzésével indult, amelyben kifejtette: a bolsik szívesen akasztanának, de ha lehet, a piszkos melót másra bízzák, mert ahhoz gyávák. Batka így válaszolt: „Mindent a maga idejében, Kristóf. Az ilyen elkényeztetett pubikkal szemben, mint te, én nem riadok vissza a kétkezi munkától sem.”

Világos. Batka Zoltán, a Népszava (korábban a Népszabadság) újságírója, ha eljön az ideje, szívesen felakasztja Trombitás Kristófot.

 

 

Szamuely Tibor népbiztos (korábban Népszava-újságíró) egyik programbeszéd-részlete jut az eszembe: „Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. […] A vértől nem kell félni. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket.” Batka megtalálta az utat.

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 



 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Felhívás! Azonnal vissza kell hívni Ujhelyi Istvánt és Cseh Katalint az Európai Parlamentből!

Meglopják Magyarországot! Már csak ez hiányzott: az Európai Bizottság akár 15 milliárd eurót is visszatartana Magyarországtól