in , ,

Fegyőr szerint a diákok most megbuktathatják az Orbán-kormányt – Na, ne röhögtess! Milyen diákok?

Ti hol éltek, Bandi?

Olvassunk Bandit, szórakoztató:

 

„Amit láttam, több volt puszta szolidaritásnál. Sorsközösséget láttam, ami abból az egyszerű felismerésből fakadt, hogy közös a hazánk, épp ezért rajtunk múlik, hogy milyen irányt, milyen közös jövőt adunk neki” – olvasható a bejegyzésben.

Szerinte a tüntető diákok nagyrésze már az Orbán-rendszerben nőtt fel, így tisztában van az oktatási rendszer hiányosságaival.

„Az évről évre fokozódó forráshiányt, a túlterhelt, túlhajszolt tanulókat, az alulfizetett, lekezelt pedagógusokat, a következetlen, néhány évente lecserélt és elavult alaptantervet, az ideológiai nevelési kísérleteket, az egyházi és állami iskolák finanszírozásbeli igazságtalanságait, a hatalom gőgjét, ami nem partnerként, hanem ellenségként tekint rájuk, kritikus és gondolkodó fiatalokra”.

– írja Fegyőr.


 

A mindenszo.hu válasza Fegyőrnek: Te Bandi, miről beszélsz?

Szerinted Táblás Józsi fogja megbuktatni Orbánt?

 

Vagy ő? Tudja-e egyáltalán ez, mit jelent az iskola? Látott már valaha iskolát?

 

 

Milyen túlhajszolt tanulók, Fegyőr? Diákok ezen a megmozduláson nem voltak, csak iskolából lógó punkok! Mit vársz? Hogy ez a 300 ember megbuktatja a „rendszert”? Közben 100 ezrek érettségiznek szépen, rendben, százak nyernek tanulmányi világbajnokságokat, mert „olyan szar az oktatás”, tízezrek nyernek évente felvételit a főiskoláinkra, egyetemeinkre, és tudod Bandi, ezek kurvára nem akarnak lázadni miattad, meg maguk miatt sem! Tanulni akarnak, és utána dolgozni, családot alapítani, érvényesülni. És lehet, és tudnak is, mert Magyarország szabad ország…akinek meg nem tetszik, az úgyis elhagyja az országot, de jelenleg többen jönnek haza, mint amennyien „elvándorolnak”.

Szóval Fegyőr, húzd ki a biliből a kezed, és ébredj fel, végre! Nincs semmilyen lázadás.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


ÚJ! Kövess minket a Twitteren is!
Twitter Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 


Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Futóbolondok – Jakab bohóc: hazánknak új államalapításra van szüksége

Ez nem gyűlöletkeltés? Bolgárúrék a Klubrádióban megfejtették: Orbán úgy végezheti, mint Ceaușescu