in ,

Futóbolondok – Jakab bohóc: hazánknak új államalapításra van szüksége

Nem azért dolgoztok egy életen át, hogy ezt a semmirekellő, ingyenélő bandát etessétek.

„Olyan államra, amelyik érted van és nem ellened. Amelyik megvéd és nem kifoszt. Amelyik nem elvárja a lopást, hanem kőkeményen bünteti. Amelyik nem megfojt az állandóan növekvő terhekkel, hanem hagy élni. Amelyik a nép pártján áll.

A jelenlegi kormány kizárólag a saját pártján áll. A pénz és a hatalom pártján, és ezért a kettőért bármire képes, akár arra is, hogy átverjék a magyar népet. A választások előtt azt ígérték, lesz pénz mindenre. Lesz pénz nyugdíjakra, béremelésre. Lett is, a sajátjukéra, hisz a miniszterelnök a saját fizetését képes volt az Európai Unió második legszegényebb országában megduplázni. A választások előtt azt mondták, támogatni fogják a kisvállalkozókat. Mára kivégezték a katásokat. Azt mondták, megvédik a rezsicsökkentést. Mára az villany árát a kétszeresére, a gáz árát a hétszeresére emelték. Bele fog pusztulni a magyar a számlák fizetésébe, a fideszesek meg közben úgy dőzsölnek, urizálnak, mintha nem lenne holnap. Hogy nem jön az uniós pénz? Nekik nem számít, fizet a magyar elég adót, majd ellopják azt.

Mi, akik a nép pártján állunk, valljuk: ti nem azért dolgoztok egy életen át, hogy ezt a semmirekellő, ingyenélő bandát etessétek. Nem azért dolgoztok egy életen át, hogy mások hízzanak kövérre a ti pénzetekből.  Azért dolgoztok, hogy a saját gyerekeiteknek megélhetést, biztonságot, jövőt adhassatok. És most a kormány ezt is elveszi. A megélhetést is, a biztonságot is a jövőt is, a kenyeret, a szoba melegét is.”

 

– írja bomlott elméjű Jakab.

 

Ez most komoly? Orvos látta már?

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


ÚJ! Kövess minket a Twitteren is!
Twitter Logo Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

 


Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Az őskomcsi Táblás Józsi is ott volt a “diáktüntetésen” – Józsi melyik suliba jár?

Fegyőr szerint a diákok most megbuktathatják az Orbán-kormányt – Na, ne röhögtess! Milyen diákok?