in ,

„El vagyunk szigetelve”: Orbán Viktor nyitóbeszédet mond az amerikai CPAC konferencián

Augusztus 4-ére a texasi Dallasba hívták Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, hogy nyitóbeszédet tartson a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en.

Augusztus 4-ére a texasi Dallasba hívták Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, hogy nyitóbeszédet tartson a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en.

A CPAC 1974-ben alapított jobboldali politikai dzsembori, amelyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg. A közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát. Orbán Viktor az Európában elsőként megrendezett CPAC Hungary-n is beszédet mondott idén májusban, a budapesti Bálnában, ahol többek között ismertette a jobboldal sikerének világszerte alkalmazható 12 pontos receptjét.

AZ ALAPJOGOKÉRT KÖZPONT ÜDVÖZLI, HOGY ORBÁN VIKTOR IS FELSZÓLAL A DALLASI CPAC-EN

AZ ALAPJOGOKÉRT KÖZPONT BÜSZKE ARRA, HOGY AZ ELSŐ EURÓPAI CPAC-ET BUDAPESTEN SZERVEZHETTÜK MEG, AMELYNEK FŐSZÓNOKA ORBÁN VIKTOR VOLT

– mondta el Szánthó Miklós, a szervezet főigazgatója, aki szintén előad majd a texasi konferencián.

 

 

eljesen nyilvánvaló, hogy az ott elhangzott beszéd óriási visszhangot váltott ki világszerte a konzervatív táborban, Magyarország miniszterelnökének jelenléte az Amerikai Konzervatív Unió által szervezett dallasi CPAC-en pedig mutatja a magyar jobboldal erejét és befolyását. A magyar kormányfő által bemutatott 12 pont rezonál a CPAC-ek szellemiségével, kiemelten a “keressünk barátokat, építsünk közösségeket”, valamint az is, hogy nem szabad a liberálisok szabályai szerint játszanunk. A magyar jobboldal ma Európa, de talán az egész Nyugat legsikeresebb politikai közössége, ezért a CPAC Hungary házigazdájaként az Alapjogokért Központ üdvözli, hogy Orbán Viktor lesz az amerikai CPAC egyik főszónoka. Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség. Ezért tovább haladunk azon az úton, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát: a nemzeti erők nemzetközi összefogását

– tette hozzá Szánthó Miklós.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Az EU lefosta a saját bokáját, és bunkert épített magának: titkos bunker készül az Európai Unió vezetői számára.

Szijjártó sziklaszilárd, és kőkemény: Magyarország nem tárgyal a gázembargóról