in ,

A full libernyák D. Tóth Kriszta is jól keresett ebben a „szörnyű” „diktatúrában”: 55 millió osztalékot vettek ki a WMN-ből

Azért D. Tóth Kriszta is elég jól megtalálta számításait.

„Növekvő árbevétel és stabil, 29 milliós profit a WMN Médiánál – de a WMN Event and Production se szégyenkezhet. D. Tóth Krisztáról, a wmn.hu teátrális, kormányellenes arcáról sokan nem tudják, hogy polgári neve »csupán« Tóth Krisztina. »Lehet gázszerelőként itthon számítást megtalálni. Már akinek« – írta 2017-ben. Nos, szerintünk azért D. Tóth Kriszta is elég jól megtalálta számításait, és mindjárt alá is támasztjuk ezt az erős állításunkat!

Bár a Minisztérium honlapja alapján a WMN Média Korlátolt Felelősségű Társaság időben, május 31. estig feltöltötte éves jelentését, valahogy csak ma találtuk meg az adatbázisban. Spongyát rá, és nézzük, hogy alakult D. Tóth Kriszta és üzlettársa, Zákányi Gáspár éve a WMN-nel – ez a cégük fedi le ugyanis főképp a wmn.hu portált. Elöljáróban elmondhatjuk: nincs okuk panaszra.

Emelkedő árbevétel: a 2020-as 239 millióról 250 millió forintra; a nyereség kicsit csökkent ugyan 2020-hoz képest, de stabilan hozza a megszokott átlagot: 29 millió forintos adózott eredmény; az alkalmazottakra havi átlag bruttó 668 ezer forintot költöttek járulékokkal együtt. És hogy kicsit arassanak is a hosszú évek terméséből, végre megszavaztak maguknak 36 millió forint osztalékot is. Ez D. Tóth Krisztának a 85 százalékos részesedésével havi bruttó 2,55 millió forintot jelent átlagosan.

A kiegészítő melléklet sajnos a szakma szégyene: ilyen semmitmondó elektronikus fecnit talán még sose láttunk. Kész szerencse, hogy a mérleget, eredménykimutatást és a taggyűlési jegyzőkönyvet nem tudták megúszni – ezekben azért találhattunk érdemleges információt is.

Ezt követően a társaság tagjai egyhangúlag meghozták a 3/2022 (05.27) sz. határozatot: A Társaság a 2021. évi eredménytartalék terhére 36 000 ezer Ft osztalékot fizet ki tagjainak a törzsbetéteik arányában. Kicsit izgultunk, de szerencsére nem volt vita: megszületett az izgalmas döntés!”

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

 

Brávó: annyira drága a benzin, hogy vasárnapi vezetési tilalom jöhet a németeknél

Álzöld baloldal – Környezetbarát beruházásokat állított le Újbudán a folyton zöldimázzsal házaló baloldal