in ,

Itt vannak a fotók a PestiSrácok.hu születésnapi rendezvényéről, a teljes jobboldali sajtó hallgat róla….

Erős programkínálattal készült a PestiSrácok.hu tízéves születésnapi ünnepére és a Pesti TV búcsúbulijára a budai Gesztenyéskertben.

Mindenszo.hu kommentár: amikor írásunkban kiálltunk a pestisracok.hu és a Pesti Tv mellett, „jutalmul”, a jobboldalról, az egyik jobboldali portáltól felhívtak minket késő este, egy magántelefonszámról, és fenyegető hangnemben kérték számon a pestisracok.hu melletti kiállást, és hogy miért írtuk meg, hogy az adott portál (akitől felhívtak) pl. nem állt ki mellettük. Mi csak az igazat írtuk. „Mondd ki az igazat, és betörik a fejed”.

No komment.

 

 



Erős programkínálattal készült a PestiSrácok.hu tízéves születésnapi ünnepére és a Pesti TV búcsúbulijára a budai Gesztenyéskertben. Az est fő zenei attrakciója az 1968 óta a húrokat tépő Mini rockzenekar és annak frontembere, a különleges fuvolajátékáról híres Török Ádám, illetve a Pesti TV ismert arca, az ügyvédi pályafutása mellett Radics Béla gitárját újra megszólaltató Kosik Kristóf volt, akit szintén a képernyőnkről ismert DJ Spigiboy, azaz Spiegelhalter László, Vácrátót polgármestere követett. Mindezek előtt azonban beszélgettünk a színpadon Kozma Imre atyával, a Máltai Szeretetszolgálat alapítójával és a szerkesztőségünk megmaradásáért Corvin közi társaival erélyesen kiálló Wittner Mária 1956-os szabadságharcossal. Felidéztük a tízéves PestiSrácok.hu legjobb alakításait és belepillantottunk a másfél évig működő Pesti TV nagy pillanataiba is. Megszólaltak szerkesztőségünk közismert arcai és a Karanténvlog, illetve a Politikai Hobbista is élőben jelentkezett a színpadról, de a közönségtalálkozóról sem feledkeztünk meg, ahol “A” Balogh Zsuzsa, “Szilvia a Perlaky családból”, valamint Vajda Miklós szólalt fel. Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek, hogy velünk ünnepeljenek!

A PS fotóriportere az ünnepi hangulat hevében sem tétlenkedett, Horváth Péter Gyula remek fotóit galériánkban tekinthetik meg.

 

(fotók: Horváth Péter Gyula, pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Összeomlás – Óriási baj van Srí Lankán, és már a benzin is kifogy az országban, verekednek az élelmiszerért is

A Greenpeace üzent az Orbán-kormánynak, Bayer Zsolt pedig üzent a Greenpeace-nek