in , ,

Bréking! 56′-os szabadságharcosok aláírásgyűjtést indítottak a pestisracok.hu megmaradása érdekében! Itt lehet aláírni

Álljunk ki a PestiSrácok.hu és a Pesti TV mellett!

Mi, ’56-os szabadságharcos hajdani pesti srácok megdöbbenve értesültünk, hogy az 1956-os szabadságharc szellemiségét képviselő PestiSrácok.hu internetes portál és a népszerű Pesti TV csatorna jövőbeli müködése veszélybe került.

 

Mindkét orgánummal lélekben azonosulunk, mert tevékenységükkel, hírmagyarázatukkal, műsor-összeállításukkal kifejezik szabadságharcunk eszményeit, a vélemény- és sajtószabadságot, az igazmondást, a hazaszeretet értékeit.

A PestiSrácok.hu tízéves fennállása alatt rendkivül sokat tett a nemzeti értékek népszerűsítéséért, a magyar lélek megerősödésèért.

 

 

A legutóbbi választáson, 2022 április 3-án pedig úgy a PestiSrácok.hu, mint a Pesti TV meghatározó szerepet játszott a FIDESZ-KDNP pártszövetség egyedülálló két-harmados győzelmében.

Szívvel és lélekkel kiállunk a PestiSrácok.hu és a Pesti TV mellett és felkérünk minden hazaszerető honfitársunkat, éljen a Kárpát-medencében vagy bárhol másutt a világon, hogy aláírásával fejezze ki támogatását a két nemzeti médium megmaradásáért!

Nagyon köszönjük! Isten áldd meg a magyart!

Wittner Mária,

Cey-Bert Róbert Gyula,

Varga János

1956-os szabadságharcosok

 

>>>ITT LEHET ALÁÍRNI!<<<

 

 

Add tovább!

Ujhelyi sivalkodik Novák Katalin miatt, Csekk Katalin pedig Navracsics Tibor miatt nyivákol

Ilyen egy igazi hungarofób magyargyűlölő – Bauer Tamás szerint sosem volt tengerpartunk