in ,

Baloldali „szeretetország” – Na, ezért (is) lett kétharmad – Döbbenet: analfabéták, alkoholisták, marhák, így beszélnek Bajnai Gordon aktivistái a vidéki emberekről

Nem részletezzük

Az origo.hu, a magyarnemzet.hu és a Hírt Tv is részletesen bemutatta, milyen is a Maki Zaj féle „szeretet-Magyarország”.

 

Többek között a címben található gyalázkodásokkal illették baloldali szavazatszámlálók a magyarokat azért, mert nem a baloldalra szavaztak. Ezek ők. Kimutatták foguk fehérjét. Mi abban reménykedünk, hogy ez a primitív, csürhe, proli mentalitás soha nem kerül hatalomra. Maki Zaj és sleppje maga a gyűlölködés. Nem kérünk belőle. Megmutattuk, hogy nem kérünk belőle, és ha kell, 4 év múlva is megmutatjuk, hogy Magyarországnak nem erre van szüksége.

Mi vagyunk a többség, nem a gyűlölködő kisebbség!

Ez a csürhe töri le a keresztet a Margit-híd Szent koronájáról. Ezek borogatnak kukákat, és gyújtják fel, lopják el a szánkókat a Kossuth térről. Ezek tartanak goa partyt az Octogonon. Ezek támadják meg a magyar rendőröket. Ezek akarnak drogot legalizálni, és ezek akarják gyermekeinket érzékenyíteni.

Hát nem hagyjuk!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Háború a baloldalon – Baloldali elemző: ki is szabadította az ellenzékre Márki-Zayt? Hát Karácsony Gergely a visszalépésével!

Az amerikai elnök találkozott a láthatatlan emberrel – És kezet is fogott vele! Íme – Videó