in , ,

A Puzsér vs. Majka vitához: Puzsér először kérjen bocsánatot a budapestiektől, mert miatta lett Kamu Geri főpolgármester

Egy félművelt és egy Amerikát majmoló rapper ostoba vitája

Megy ám a szellemi rejszolás a bulvárban is. Nem is akartunk nagyon hozzászólni, de már-már a bulvár lapokon túlra is átcsap ez az ostoba, személyeskedő, sehova nem mutató vita.

Mi igazából egyik oldalra sem fogunk állni, de annyit azért Majka védelmében hozzáfűznénk, hogy ő korántsem okozott az országban akkora kárt, mint amilyet Puzsér Róbert tett Budapesttel.

Gyorsan meg is magyarázzuk miről van szó, és részünkről ebből a szellemi pöcegödörből ki is lépünk.

 

Puzsér Róbert, mielőtt bárkivel vitázna, okoskodna, személyeskedne, első körben annyit kérünk tőle, hogy kérjen bocsánatot a budapestiektől, mert lényegében neki köszönhető, hogy Kamu Geri lett a főpolgármester. Pontosan ez a pár % hiányzott Tarlós Istvánnak.

Puzsér Róbert Állampolgárok a Centrumban Egyesület 30 972 4,46%

 

u.i: Puzsérról egyébként sok mindent elárul az is, hogy az exmomentumos Orbán és Kövér László-fóbiás Pottyondy Edina a barátnője.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Donát Kacsa szerint a kormány nem tudja megállítani a pénzromlást – Csakhogy 1 hét alatt 371-ről 354 -re erősödött a forint (HUF/EUR)

Surányi György, a dilettáns – A liberális bankár egy tollvonással felszámolná nemzeti aranykészletünket