in , ,

Üzemanyagárak – Politikai gyorstalpaló Jakab Péternek – Sivalkodás helyett nyújtsál be egy törvényjavaslatot, hülyegyerek!

Sivalkodás helyett cselekvés

A magyar közélet egyik legkreténebb, leghülyébb figurája, egy bizonyos Jakab Péter névre hallgató politikus, aki elkezdte megint osztani az észt Orbán Viktornak arról, hogyan kell üzemanyagárat csökkenteni.

 

Ez mind szép és jó, képviselő úr, csakhogy Ön a pofázáson kívül a közéletben még semmit sem csinált! Semmit nem tett le az asztalra! Semmilyen politikai eredményt nem produkált, semmit nem tett a magyarságért. Pofázni, sivalkodni, ordibálni, krumplis zsákot lóbálni a parlamentben kevés! Ettől a „melósnak”, a „kisembernek”, ha úgy tetszik az eNbereknek nem lesz jobb!

Segítünk, kedves Jakab képviselő úr! Egy kis politikai gyorstalpaló Jakab Péternek: nyújtsál be egy törvényjavaslatot az üzemanyagárak csökkentésének érdekében! Amennyiben semmilyen javaslatot nem teszel, csak továbbra is azt a mocskos, gyűlöletkeltő arcodat járatod, úgy ezután is a tevékenységed puszta üres fecsegés marad, mindenféle konkrét cél, cselekvés, terv nélkül. Ez pedig kevés Peti, nagyon kevés.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Ettől a hazai baloldal sivalkodni fog: az új cseh kormány nem akarja bevezetni az eurót

Ebből is sivalkodás lesz – Itt a megállapodás: jön a 200 ezres minimálbér!