in ,

Ismét a baloldal miatt áll a bál Sümegen – Megfélemlítik a jobboldali képviselőket

„Lemondott egy fideszes önkormányzati képviselő Sümegen” írja az index. hu

Nagyon dicséretes, hogy az országos ellenzéki portál foglalkozik a vidéki kis településekkel is. A cikk tartalmával azonban már komoly bajok vannak!

Jogos olvasói elvárás lehetne, hogy az oldal tájékoztasson, és ne félrevezessen!

Nézzük csak az igazságot!

A településen működő szűk ellenzéki csoport folyamatosan és agresszíven támadja a város vezetését. A csoport egyik tagja a többszörösen büntetett előéletű Németh, aki néhány nappal ezelőtti posztjában többek között Mészáros Norbert képviselőt támadta. A posztban „sunyinak”, „számítónak”, „hazugnak” titulálja, és azzal is vádolja, hogy alapfokú iskolai végzettséggel könyökölt ki magának bizottsági elnöki pozíciót, illetőleg 2.800.000 Ft.- os megbízást. Németh az információi alátámasztására még Mészáros szerződését is közzétette.

 

A posztot követően Mészáros lemondott!

 

Közösségi oldalán az alábbi indokokat adja elő:

„Úgy gondoltam a család az első, hamarosan megszületik gyermekem és nem szeretném őket kitenni az állandó támadásoknak, nem utolsó sorban éreztem, hogy a munkám rovására is megy ez a státusz. Összegezve ez a feszült közeg nem nekem való..”

 

 

 

A dologban a legérdekesebb az, ami az ellenzéki módszereket szépen tükrözi, hogy miután Mészáros közzétette lemondását, estére már Németh korábbi posztjából törlésre is került minden Mészárost vádló, gyalázó mondat és fotó is.

 

Németh ennek a posztjának a „Hallgatás ára” címet adta.

 

Mi úgy gondoljuk, közelebb állna az igazsághoz a „ Félelem bére” cím!

 

videkisracok.net

 

Add tovább!

Bayer Zsolt: Európa mi vagyunk

Nem stadion – Újabb vasútvonalat villamosítanak a keleti országrészben, kétszer gyorsabbak lesznek a vonatok