in ,

Ezek köpnek a magyarokra – Kamu Geri 99 mozgalmának központja egy medencés luxusvillába van bejelentve

A „TÖRÖKBÁLINTI BEVERLY HILLSEN” SZERVEZIK A MOZGALMUKAT

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányának egyik alappillére, hogy háborút hirdet a tehetős emberek ellen. Mindez azonban újabb álbaloldali gesztusnak bizonyult, hiszen a főpolgármester a mozgalmát is egy luxusvillából szervezi.

 

„Trónfosztást” ígért Karácsony Gergely, amikor tavasszal bejelentette, hogy elindítja a 99 Mozgalmat. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének retorikájában fontos szerepet kap a tehetősebbek elleni harc, többször fenyegetőzött már elszámoltatással, váltással. Karácsony újra képmutatóan viselkedett. Ahogyan a kampány indítását szülőfaluját, Nyírtasson jelentette be, annak ellenére, hogy egy korábbi interjújában bejelentette: ő Budapesten érzi igazán otthon magát, éppenúgy trükközik most is.

A 99 Mozgalom vezetője ugyanis a „törökbálinti Beverly Hillsen”, vagyis a Tükörhegyen, egy luxusvillában szervezi az eseményeket.

A százmillió fölötti értékű ingatlan egyébként a mozgalom hivatalosan bejegyzett székhelye. Innen készül csapást mérni a gazdagokra Karácsony Gergely.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Ez nagyon durva! Tovább dagad Che Katalin közpénzbotránya

Rákay Philip: minden normális ember támogatja Orbán Viktor népszavazási kezdeményezését, bezzeg a híres balos „demokraták”