in ,

Rákay Philip: minden normális ember támogatja Orbán Viktor népszavazási kezdeményezését, bezzeg a híres balos “demokraták”

Rákay Philip legújabb bejegyzésében azt járta körbe, a baloldal hogyan viszonyul a tegnap bejelentett gyermekvédelmi népszavazáshoz.

 

Rákay Philip legújabb bejegyzésében azt járta körbe, a baloldal hogyan viszonyul a tegnap bejelentett gyermekvédelmi népszavazáshoz. Szerinte Gyurcsány Ferencék álszentek, hiszen korábban a demokrácia legszebb ünnepének tartották a referendumokat, ehhez képest most “gyűlöletkeltő kamunépszavazást”, “szánalmas gyűlöletkeltési kísérletet” és bojkottot emlegetnek.

Zavar a rendszerben. Tegnap Karácsonytól Dobrevig, Gyurcsánytól Fekete-Győrig az összes önjelölt demokrácia-bajnok megbillent kissé, amikor Orbán Viktor bejelentette, népszavazást kezdeményez a magyar gyermekek védelmében.

Érdekes, eddig átszellemülten azt hirdették progresszívék, hogy a népszavazás a demokrácia legszebb ünnepe. Most bezzeg “gyűlöletkeltő kamunépszavazást”, “szánalmas gyűlöletkeltési kísérletet” és bojkottot emlegetnek.

 

Főnökük, Gyurcsány pedig egyenesen Orbán Viktor felmenőit ekézi, persze szigorúan az általa meghirdetett “szeretet politikája” nevében.

Tudom, hogy lehetetlent kérek, de próbáljunk meg egy pillanatra egyszázalékos, Hiperpasszív Gergely fejével gondolkodni! Vajon az alábbi kérdések közül mégis melyik a gyűlöletkeltő? Csak kérdezem…

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek köznevelési intézményekben, a szülő hozzájárulása nélkül sz*xuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeke számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló sz*xuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

 

 

 

(origo.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ezek köpnek a magyarokra – Kamu Geri 99 mozgalmának központja egy medencés luxusvillába van bejelentve

Az ellenzék depresszióba esett a népszavazás hírétől – Teljes zavar a baloldalon: Karácsonyék sajtótájékoztatót hirdettek, amit lemondtak, később zárt körben mégis megtartották