in ,

Philip: az egész életed egy ordas hazugság, Feri!

Hosszan ragozhatnám a trükkök százait

AZ EGÉSZ ÉLETED EGY ORDAS HAZUGSÁG, FERI…

Hosszan ragozhatnám a trükkök százait, amelyeknek köszönhetően az lettél, aki. Mesélhetném, hogy elkötelezett, az eszmében és a pártban hívő, karrierista ifjú komcsiból hogyan lettél kamudiplomás „üzletember”, aki persze mindig jókor volt jó helyen. Aki mindig puhára esett.

Aki ügyesen benősült a gyilkos ősökkel kibélelt, titkosszolgálati hátterű Apró családba, amelynek élén akkor már Klára anyukája, Piroska néni elvtárs finanszírozta olcsó hitelekkel a számotokra nagyszerű üzleteket. Amelyek egytől-egyig arra az rablóprivatizációs modellre épültek, hogy a ’80-as évek közepétől, az elvtársi legbelsőbb kör által tökéletesen ismert értékű nagy, állami cégeket hogyan kellett látszólag lepusztítani, alul értékeltetni, majd fillérekért kimazsolázni, és végül százszoros profittal továbbadni.

Ez a ti nagy tudományotok, Feri. Ebből nőttek ki a hozzád hasonló, feketeöves komcsiként indult, mára azonban a demokrácia és a jogállamiság állítólagos haláláért jajongó újmilliárdos elvtárs hölgyek és urak. Akiknek elképesztő vagyona csak tovább gyarapodott az MSZP-SZDSZ kormányzása idején 1994 és 1998 között, majd a 2002 és 2010 közötti időszakban is, amikor elvtársaiddal Magyarország újbóli kiárusításában jeleskedtetek.

Napestig lehetne sorolni, milyen tempóban és stílusban adtátok el még az állami „családi ezüstöt” is, gondoljunk csak például a közműcégek elherdálására, ami nem pusztán gazdasági, de nemzetstratégiai szempontból is soha el nem évülő, magyarság-ellenes bűncselekménnyel ér fel.

Amikor 2010-ben az Orbán-kormány átvette az ország vezetését a Gyurcsány-Bajnai-korszak után, az állami tulajdonban lévő vagyonelemek értéke nagyságrendileg 1️⃣0️⃣ ezer milliárd forint volt. Ma körülbelül 2️⃣0️⃣ ezer milliárd

Magyarul: Orbán Viktor és kormánya tíz év alatt – a soha nem látott léptékű országépítés, a világon egyedülálló családtámogatási modell bevezetése, elképesztő adócsökkentés, stb. mellett – megduplázta az állami vagyont.

És ezek után, Gyurcsány, még te merészelsz lopással vádaskodni, börtönnel fenyegetni, s azt ordítani a Parlamentben, hogy majd amikor ti jöttök, akkor a mai kormánynak nem lesz kegyelem…

Minden áldott nap tedd össze a kezedet azért, hogy 2010 után – egyebek mellett, komoly amerikai diplomáciai nyomásra, s az igazságszolgáltatás akkori, balos hálózati összefonódásainak köszönhetően – számodra megadatott a kegyelem!
Én a helyedben mélyen kussolnék…

 

(Rákay Philip, Fb)

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ellenzéki győzelem esetén 22′-ben több Tb-t kell fizetni, a vizitdíjat és kórházi napidíjat is bevezetik! Íme a részletek

Agyhalál – Van baj rendesen az EZALENYEG.HU-nál! Lázár János, mint Ferencváros (!) képviselője!