in ,

Vidnyánszky keményen visszaszólt: Vidnyánszky Attila szerint Pikó pitiáner bosszúja Szarka Gábor kitüntetésének visszavonása

Szerdán jelentette be Pikó András, hogy Józsefváros önkormányzata a soron következő testületi ülésén indítványozni fogja az SZFE alapítványi átalakításában kulcsszerepet vállaló Szarka Gábor kitüntetésének visszavonását.

Szerdán jelentette be Pikó András, hogy Józsefváros önkormányzata a soron következő testületi ülésén indítványozni fogja az SZFE alapítványi átalakításában kulcsszerepet vállaló Szarka Gábor kitüntetésének visszavonását. Erre a döntésre Vidnyánszky Attila az Indexhez eljuttatott közleményében reagált, amelyben hangsúlyozta, hogy az új SZFE kuratóriuma teljes mellszélességgel kiáll az intézmény kancellárja mellett.

Vidnyánszky Attila, az SZFE kuratóriumának elnöke az Index szerkesztőségéhez pénteken eljuttatott levelében úgy fogalmaz: a kitüntetés visszavonása kisstílű politikai bosszú, a kerület polgáraihoz és történelméhez méltatlan pitiánerség. A csütörtöki keltezésű írásban az is olvasható, hogy Józsefváros polgármesterének minősíthetetlen javaslatát megfélemlítő szándékú, ízléstelen politikai támadásnak tartják.

 

Polgármester úr elgondolkodhatna azon is, hogy vajon milyen folyamatokat indítana meg az, ha politikusok a korábban adományozott kitüntetéseket kezdenék el visszavonni a napi aktuálpolitikai számítás és a pillanatnyi, tűnékeny politikai siker reményében

– írja Vidnyánszky Attila. A levélben – amelyhez a kuratórium tagjai is nevüket adták – reményüket fejezik ki, hogy a VIII. kerületi képviselő-testület az indítványt elutasítja, vagy azt maga a polgármester visszavonja.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ciki! A Momentum megint aszfaltot rongált, saját fiatal szavazóik akadtak ki kommentben

Von der Leyen már igazat adott Orbánnak, most a HVG-re várunk