in , ,

Támadás alatt vannak az utolsó bástyák is – Lengyelországot és Oroszországot is támadja a Mély Állam – Magyarországon már mozgolódnak

Támadás alatt vannak az utolsó bástyák

Amerika már elesett. 4 évig szabad volt, de a Nagy Cégek – egy kis csalással – eltávolították az elnököt.

 

OROSZORSZÁG

Vérszemet kapott a Globalogazdi, és egy nem létező balhéval már Oroszországot ostromolják: a balhé nem létezik, ugyanis jelentkezett a nagy villa és birtok tulajdonosa, és a tulaj nem Putyin. Pedig a tüntetések ezért kezdődtek. Oroszországban a második hete ostromolja hű követő droidjaikkal a szabadság egyik utolsó fellegvárát a Mély Állam. Mert Oroszország még nem hódolt be a Nagy Cégeknek és az őt irányító Mély Államnak, de jó úton járnak.

 

LENGYELORSZÁG

Lengyelországban hasonló a helyzet: az abortusztörvény miatt is sivalkodás van, tüntetnek a droidok és a zárvatartás miatt is. Kezd a lengyeleknél is egyre nagyobb káosz kialakulni. Félmeztelen nők rohangálnak a lengyel utcákon, mellükön felirattal és állnak ki a halál kultúrája mellett, az életvédő lengyel alkotmánymódosítással szemben. Lengyelország szabályos ostrom alatt van.

 

MAGYARORSZÁG

Itt is megvolt az első KINYITUNK tüntetés. Ürügy persze mindig, minden országban van. Oroszországban Navalnij (aki a CIA kiképzett embere), Lengyelországban az abortusztörvény, Magyarországon pedig a KINYITOK mozgalom: a lényeg mindenhol ugyanaz: megtörni az országot, megtörni az ország alkotmányos berendezkedését, anarchiát kirobbantani és leváltania a hatalmat, majd egy globalo-csicska bábkormányt felállítani (lásd USA). Utána az adott országot kiszipolyozni, rászabadítani a családokra a nyitott társadalom halálkultuszát és persze a bevándorlókat.

 

És hogy mi a módszer?

Hát az internetes agymosás. Az arra alkalmas alanyokat, országonként milliókat, rávesznek arra, hogy saját hazája ellen forduljon, módszeres hazugságokkal és totális agymosással.

 

 

 

Szemünket tehát Lengyelországra és Oroszországra vessük!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

ELINDULTUNK! OTT vagyunk a TELEGRAMON IS! CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

https://t.me/s/mindenszo

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ez nem vicc! Az EU “fontolóra veszi” a koronavírus-végbéltesztek bevezetését

Több száz millióval nőtt az amúgy is milliárdos Gyurcsány vagyona tavaly