in , ,

Ostoba „klímavédők” és zöldek – Szerintük a valódi karácsonyfa a környezetkárosító és nem a műfenyő

Még egy igazi kidobott fenyő is hasznosabb, mint egy eldobott műanyag

Nem nem Donáth Kacsáról lesz szó, hanem egy jelenségről, csak eszünkbe jutott a politikus karácsonyi bejegyzése. Most másokról lesz szó.

Nagyon nagy az Isten állatkertje. Csak alacsony a kerítés. Karácsonykor is alacsony a kerítés.

Népszerű karácsonykor is védeni a környezetet, jófejnek lenni, jóeNberkedni, zöldnek lenni, klímát védeni, és egyéb népszerű ősbaromságok. Igen, ősbaromságok. Nézzük meg az egyik politikus „karácsonyfáját”.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, belső tér

Mondjuk ennek annyi értelme még van hogy fából van, és nem műanyagból.

Bár Donáth Kacsa nem írta oda, hogy ő környezetvédő, de nyilván az. De ha környezetvédő lenne, és ez is fából van, akkor ezt a fát kivágták, nem?

Sokan pedig műfenyőt vesznek, műanyagból, mert ugye „környezetvédelem”, és ne vágjuk ki a fákat. Maaaargit, nooooormális? Környezetvédelem és műanyag fenyő? Mert állítólag a fák kivágása környezetkárosító! Igen? És műanyag fenyőt tartani, venni, majd 5-6 év után kidobni, nem az?

Nem is Donáth Kacsa itt a lényeg, ez csak egy példa.

 

 

Összefoglalva: tisztázzuk. Igazi fenyőfából karácsonyfát állítani nem környezetromboló. Ugyanis manapság a karácsonyfának szánt fenyőfákat ebből a célból ültetik, sőt, sokszor kettő másikat ültetnek helyette. Ha pedig lehullott a levele, vége a karácsonynak, kidobod, és a fa sem szennyezi a környezetet, sőt, még hasznosítani is lehet, pl. tűzifának.

Szóval mielőtt valaki nagyon zöld, meg klímavédő, meg jóeNberkedni akar, előtte gondolkodjon el, mit csinál, mit mond, mit művel.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – Ezek a baloldaliak még egy világítást sem tudnak lekapcsolni

Borul a moslék – Kamu Geri leváltotta Gajda Pétert