in ,

Borul a moslék – Kamu Geri leváltotta Gajda Pétert

Leváltotta Gajda Pétert a fővárosi összeférhetetlenségi és vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság éléről Karácsony Gergely.

Leváltotta Gajda Pétert a fővárosi összeférhetetlenségi és vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság éléről Karácsony Gergely. A kispesti MSZP-s polgármestert tavasszal nevezte ki a főpolgármester a korrupcióellenes bizottság elnökévé annak ellenére, hogy több baloldali politikus is kifogásolta ezt.

A Magyar Nemzet cikke szerint Ughy Attila, kormánypárti fővárosi képviselő a Hír TV híradójának azt mondta, hogy tegnap éjjel küldött egy e-mailt Karácsony Gergely, amelyben több, a veszélyhelyzet miatti egyszemélyi döntést közölt. Gajda Péter leváltása mellett cégvezetőket is lecserélt. A levélben az áll, hogy Gajda önként mondott le. A főpolgármester karácsonyra időzített személycseréi arra világíthatnak rá, hogy bár a nyilvánosság előtt Karácsony Gergely nem támadta meg szövetségesét, ennek ellenére már neki is kezdhetett kínossá válni a helyi szocialista botrányokkal kapcsolatba került kispesti polgármester.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ostoba “klímavédők” és zöldek – Szerintük a valódi karácsonyfa a környezetkárosító és nem a műfenyő

Szakács Árpád: a fény győzni fog a sötétség felett, ha egyesítjük erőinket, sikerülni fog