in ,

Ez mennyire jogállami? Miért is kéne átadni a hatalmat a fehérorosz ellenzéknek? Mert az EU meg az USA külügy azt mondta?

Ilyenkor hol a demokráciára való hivatkozás?

Jelenleg ebben a pillanatban nincsen konkrét bizonyítékunk arra, hogy a fehérorosz választásokon csalás történt! Lukesanka-t óriás többséggel választották meg, utána kezdődtek a szokásos, külföldi erők által irányított balhék, tüntetések. Ez volt az arab tavasznál, ez volt Majdannál, ez zajlik Libanonban, és Amerikában is, valamint néha Magyarországon is. 

Azért, mert az EU vezetése, és az USA külügy azt mondja, „csalás történt”, erre alapozva nem mondhat le egy elvileg törvényesen megválasztott vezető! Hol a bizonyíték a csalásra? Senki, ismételjük, senki nem mutatott fel egyetlen egy bizonyítékot sem arra, hogy a választásokon csalás történt volna! Mi sem igazán kedveljük a fehérorosz vezetést, de mégis mi a bizonyíték a csalásra? Ha semmi, akkor hagyja békén a fehéroroszokat az EU is, meg az ellenzék is ismerje el a választási eredményeket végre! És fejezzék be a hisztériát! Mégis meddig, és hányszor kellene új választásokat tartani? Amíg Lukasenka-t le nem váltják? Mert az „rendkívül” demokratikus lenne, amolyan Sargentini módszer: addig szavazunk valamiről, amíg a libernyákoknak megfelelő eredmény nem jön ki!

Mert miről is van szó? Arról, hogy azt az országot még a nyugat, a genderpopaganda, a nagy multik nem kebelezték be, tehát számukra „nem demokrácia”.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Égi jel Maki Zajnak: a Himnusz alatt leesett Hódmezővásárhely zászlaja! Videó

Már csicskul a lengyel libernyák! Eltűnhet a süllyesztőben Kamu Geri barátja, a lengyel baloldal reménysége