in ,

Magyar összefogás! Így szólt ma a Nélküled az erkélyekről! – VIDEÓ

A meccsek elhalasztva, a járvány miatt az utcák is üresek

A meccsek elhalasztva, a járvány miatt az utcák is üresek, de a DAC szurkolói így is összetartanak. Erről tettek ma tanúbizonyságot, amikor az erkélyekről énekelték az Ismerős Arcok legendás dalát, a klub himnuszát, a Nélküledet.

Számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai sportegyesület és egyéb szervezet csatlakozott a csapat és az YBS szurkolói csoport felhívásához, így szombaton 16.50-től magyarok ezrei énekelték egyszerre az Ismerős Arcok dalát.

„Ma azért is énekeltünk, hogy áténekeljük az újra lezárt határokat, és hogy közösségünk minden tagja érezze azt, hogy az összefogásban van a valódi erő. Összetartozunk, és senki sincs egyedül. Sokan énekeltek ma velünk az egész Kárpát-medencében, és szeretnénk ezt jövő szombaton megismételni, ezzel is jelezve az egységet, kitartást és egymás támogatását” – nyilatkozta Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa.

A csallóközi foci központja és a magyarság egyik szimbóluma ezúttal is megmutatta erejét, hiszen a szurkolóknak nincs akadály, hogy bizonyítsák, mi egy vérből valók vagyunk!

(ma7.sk, és hirado.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Egy orvos levele: „A tesztek zéró mértékben alkalmasak szűrésre.”

Deutsch Tamás cáfolja Ujhelyit – Egy fillér plusz forrást nem kapunk az EU-tól!