in ,

Betiltott kereszt: az új-SZDSZ-es hülyegyerekek elődjeiknél is jobban gyűlölik a magyarokat

Újabb szintet lépett a honi libsik magyar- és kereszténygyűlölete

Újabb szintet lépett a honi libsik magyar- és kereszténygyűlölete: Terézváros momentumos polgármestere megtiltotta egy kettős kereszt fölállítását a Nyugati téren. Döntését előbb a tér zsúfoltságával, majd heveny nácizással indokolta. Ám valójában arról van szó, hogy ő és hasonszőrű haverjai karácsony előtt megint bele akarták törölni a lábukat a hívő, keresztény magyarokba. Torz lényüket ez elégíti ki. Az SZDSZ-esek kimásztak a kriptáikból, undorítóbbak, mint valaha, és újra támadnak.

A maga módján kívánt boldog adventet, meghitt karácsonyi készülődést kedves mindannyiunknak Soproni Tamás, a főváros VI. kerületének momentumos polgármestere. Úgy döntött, nem engedélyezi a Mi Hazánk Mozgalom keresztállítását a Nyugati téren. Első körben egy hivatalos levelet küldött a pártnak, amelyben azt magyarázta: a tér „megjelölt időszakban való foglaltsága és megnövekedett használata miatt önkormányzatunk a közterület használatához nem járul hozzá”.

Második körben az ATV-n már nem a helyhiányról magyarázott, hanem előállt a farbával:

Kevés viccesebb dolog van a jogállamiságért nyivákoló náciknál. Természetesen semmi köze az elutasításnak a kereszténységhez, a kereszthez, ahogy a Mi Hazánk Mozgalomnak sincs köze ezekhez a dolgokhoz. Épp ezért nem fogom engedni Terézváros polgármestereként, hogy egy náci szellemiségű párt bebújva a vallási jelképek mögé próbálja meg reklámozni magát.”

 

Harmadik körben a Mandineren azt magyarázta, hogy természetesen semmiféle hivatali visszaélést nem követett el, éspedig azért nem, mert „ez nem hatósági, hanem tulajdonosi döntés” volt. Ami persze gyermeteg fogócskázás a szavakkal, hiszen egy tulajdonosi döntés is pont ugyanúgy megvalósíthat hivatali visszaélést, mint egy hatósági határozat.

  • Különösen, ha ez a tulajdonosi döntés csupán humbug, gyenge fedősztori, ami egy pártpolitikai támadás leplezésére szolgál. 

Amikor a Mandiner riportere rákérdezett, milyen antiszemita vagy rasszista megnyilvánulásokat tudna fölidézni Toroczkai László pártjától, egyedül a „migránsozást” bírta kinyögni. Ez viszont azt jelenti, hogy gyakorlatilag mindenki, akinek a Mi Hazánkhoz hasonlóan nem tetszik az illegális migránsok szervezett betelepítése Európába, és ennek hangot ad („migránsozik”), az náci. E logika mentén valószínűleg Ön is náci, tisztelt Olvasó, miként a magyarok több mint 98 százaléka, aki 2016-ban nemmel szavazott az afrikai-ázsiai népvándorlók erőszakos betelepítésére. Hiszen ők is mind migránsoztak…

EURÓPA SÍRÁSÓI

Soproni Tamás tudni vélte, hogy a Mi Hazánk csak a hanuka alkalmából menórát állító zsidókat akarja „hergelni” a keresztállítással. Ami roppant érdekes. Hát ki a túró mondta Soproninak, hogy a hanukát ünneplőket zavarja a kereszt? Melyikük és mikor említett ilyet Soproninak? Tapasztalatom szerint a zsidó és keresztény vallás gyakorlói jól megférnek egymás mellett, egyiket sem zavarják a másik vallás jelképei. A kereszt csupán a fent emlegetett, Soproniék által tutujgatott muszlim migránsokat szokta bosszantani, akik miatt a nyugat-európai liberráltak gyorsan le is szokták szedetni azokat mindenhonnan, nehogy törést okozzanak a jövevények érzékeny lelki világában.

  • Ám vannak, akiket még a betolakodóknál is sokkal jobban zavar a kereszt, a mi kétezer éves szent jelképünk: a Soproni Tamásokat.

Végső soron Nyugat-Európában sem a migránsok szedik le (többnyire) a kereszteket, hanem az őket tömegesen behívó, beszállító, babusgató Soproni Tamások. Ők előzékenykednek. Ők magyarázzák az őslakos keresztényeknek, miért kell befogadniuk a teljes harmadik világot, miért kell eltüntetniük a saját jelképeiket és helyükre az idegenekét emelni és miért kell a templomaikat mecsetekké alakítani. Ezek a figurák Európa elárulói, sírásói.

 

https://www.facebook.com/durodora/videos/2503585836556978/

 

 

 

HOGY KI NÁCI, AZT SOPRONI DÖNTI EL!

Soproni tehát egyetlen konkrét példával sem bírt előrukkolni a Mi Hazánk rasszizmusára. S mikor a Mandiner riportere szembesítette azzal, hogy új szövetségesük, a Jobbik viszont tele van gyakorló zsidóverőkkel, zsidógyűlölőkkel, akkor flegmán csak annyit vetett oda: ő sosem fog együttműködni nácikkal. Soproni úgy hazudik, mint a vízfolyás, hiszen a Jobbik támogatásával lett Terézváros polgármestere. Az állítólagos náci-szakértő nagy ívben tett rá, hogy ennek a pártnak az egyik regionális igazgatója Kulcsár Gergely, aki 2011-ben meggyalázta a Dunába lőtt magyar zsidó honfitársainknak emléket állító emlékcipőket. Kulcsár összeköpködte a cipőket, vigyorgó szelfit készített magáról, majd a következő üzenetet küldte haverjainak:

Ha valaki szomorú, vagy fáradt, látogasson el ide és megjön a kedve folytatni a munkát, amit őseink sajnos nem fejeztek be. 

A holokauszt befejezetlensége miatt elégedetlen Kulcsár Gergely most is a Sopronit támogató Jobbik megbecsült regionális igazgatója. Mint ahogy a Jobbik elnökhelyettese lehet az a Gyöngyösi Márton, aki korábban zsidó származású képviselőket akart listázni a parlamentben. De tagja a pártnak Szávay István is, aki egy zsidó nő megverésével, orrának elferdítésével hencegett. Vagy említhetnénk a néhány hete Jászberény polgármesterévé választott jobbikos jómadarat, aki Hitler- és Szálasi-idézeteket osztogat a világhálón. Soproni pártját egy pillanatig nem zavarta, hogy a közös ellenzéki polgármesterjelölt gyakorló náci.

Hogy Soproninak egy ilyen szövetséges nácipárttal a háta mögött hogyan van képe (már majdnem azt írtam: pofája) bárkit nácizni, jó kérdés. A pimasz szemtelenség, a becstelenség és a kóros hazudozás a régi- és az új-SZDSZ-nél is alap.

TOLERANCIABAJNOKOK

Egyébként a kedvencem az volt, mikor az ATV-ben Rónai Egon megkérdezte ettől a ficsúrtól, polgármesterként miért áll bele egy ilyen politikai vitába. Mire azt felelte:

Én az önvédő demokráciában hiszek. Én nem hiszek abban, hogy azért, mert mi TOLERÁNSAK és liberálisak vagyunk, progresszívek ha úgy tetszik, akkor fel kell tennünk a két kezünket a nácikkal szemben. Hogy ilyen szellemiségű pártok fel akarják használni a kereszténység szimbólumait, az megengedhetetlen.

Furdal a kíváncsiság: mi lenne, ha nem lennének ilyen fenemód toleránsak Soproniék? Akkor megint betiltanák a szerzetesrendeket, internálnák a papokat? Jönne Recsk meg a templomrombolások? Vagy csak sima szemkilövetések lennének?

Csodálatos, hogy eközben a másik toleranciabajnok, Karácsony Gergely is világnézeti sokszínűségről, liberalizmusról meg elfogadásról hablatyol, majd egyúttal bejelenti, hogy a másként gondolkodó Dörner György Újszínház-igazgató nem maradhat majd a posztján, a szintén másként gondolkodó Szabad Tér Színház igazgató-aspiránsának, Bán Teodórának a pályázatát lesöpri az asztalról, a József Attila Színház vezetőjének nyakára pedig odaültet egy feketeöves liberálnácit, Vásárhelyi Máriát… Tényleg, mi lesz, mikor majd nem lesznek ennyire toleránsak? Mi pedig miért hagyjuk, hogy nemzeti érzelmű színházigazgatókat rúgjon ki ez a lelketlen bitang? Miért nem tüntetünk? Velünk bármit meg lehet tenni?

A kommunisták és a velük egyívású liberálisok nem szenvedhetik a hagyományokat, kivéve ha azok a munkásmozgalomhoz kapcsolódnak. Ilyen, évszázados hagyomány az Isten-tagadás, a kereszt- és kereszténygyűlölet, amely a vérében van minden egykori, jelenlegi és jövőbeni Soproni Tamásnak. Nemcsak hagyomány, hobbi is ez náluk. Feszültséglevezető.

A keresztállítást valójában nem a nácik miatt kellett betiltani (főleg, mert az igazi nácik haverok), hanem hogy Soproni és bandája beletörölhesse a lábát a hitüket gyakorló, nemzeti-keresztény magyarokba. Különösen így a Megváltó születéséhez közeledve. Nekik ez ad örömet. Ettől kielégülnek. Pont úgy, mint amikor a Tilos Rádióban a keresztények kiirtásáról értekezett egy másik libsi gyűlöletgombóc – szintén karácsonykor.

Terézvárosnak ez a visszataszító, beszédhibás, buta, gyűlölködő pofa kellett – hát most megkapták öt évre. Legyenek vele boldogok! Amint az alábbi videóból is látható: meg lesznek vele áldva…

 

 

 

https://www.facebook.com/sopronitamas.momentum/videos/2385018191754704/

 

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Mi baja van Gyurcsánynénak? Egyre kócosabb a haja!

Hoppá! Itt a vége??? Az ellenzék is követeli Gajda Péter távozását – Videó