in ,

Hoppá! Itt a vége??? Az ellenzék is követeli Gajda Péter távozását – Videó

Ennyi volt?

Már az ellenzék is követeli a szocialista kispesti polgármester távozását. Az LMP szerint ugyanis, ha Gajda Péter tudott a kerület korrupciós ügyeiről, akkor azért kell lemondania, ha pedig nem tudott ezekről, akkor alkalmatlan a feladatának ellátására. A Jobbik szerint a korrupciónak nincs pártszíne: aki a közpénzzel sajátjaként bánik, annak nincs helye a politikában.


A kispesti szocialista polgármester állítólagos korrupciójáról beszél a Hír TV birtokába került hangfelvételen Lackner Csaba. A volt szocialista önkormányzati képviselő a vagyonkezelő igazgatóját is azzal vádolta meg, hogy bizonyos munkák után vissza kell neki osztani.

Hadházy Ákos két hónappal az önkormányzati választás után követel elszámoltatást és a szocialista polgármester lemondását. A független országgyűlési képviselő azt mondta: több mint 19 kispesti beruházást vizsgált meg és szinte kivétel nélkül mindegyiknél visszaélésre utaló jeleket talált.

A Gajda Péter távozását követeli az LMP is.

Le kell mondani a polgármester úrnak, pontosan az említett okok miatt: mert vagy azért, mert alkalmatlan a feladatának az ellátására, vagy azért, mert szemet hunyt bizonyos intézkedések fölött. Ez majd később majd ki fog derülni. De ez a határozott állásfoglalás, meggyőződésünk szerint indokolt, tehát indokolt lemondani a polgármester úrnak

– mondta Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke.

A Jobbik szerint, ha Hadházynak vannak bizonyítékai, tegyen feljelentést.

A korrupciónak nincs színezete, nincs pártszínezete, bárhol, bármilyen korrupciós visszaélések vannak, azokkal szemben el kell járni! Történjen ez a Fidesz részéről, vagy bárki más részéről! Nekünk ez a világos álláspontunk: hogyha korrupciós cselekménnyel megkárosítja Magyarországot, megkárosítja a magyar embereket, akkor azt igen is, ki kell vizsgálni és hogyha az bebizonyosodik, akkor bűnhődniük kell a bűnösöknek

– hangsúlyozta Szilágyi György, a Jobbik képviselője.

Hadházy Ákos a járdaépítésekkel kapcsolatban feljelentést tesz, és kezdeményezi egy vizsgálóbizottság felállítását is.

(hirtv.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Betiltott kereszt: az új-SZDSZ-es hülyegyerekek elődjeiknél is jobban gyűlölik a magyarokat

Cseh Katalinnak már megvettük a karácsonyi ajándékot!