in , , , , ,

Támad a Háttérhatalom – Közel a Világuralom – Nemzeti fővárosok helyett külföldi szavazók általi nemzetrombolás, és helycsere

Világszerte zajlik egy folyamat…

Jöjjön egy kis összeesküvés elmélet  gyakorlat

Most értettük meg miről szólnak az EU tagállamaiban a helyhatósági választások…no meg Törökországban és Hongkongban. Erdogan nyer a parlamenti választásokon, de elveszíti a nagyvárosokat a helyhatósági választásokon. Lengyelország elveszíti a fővárost a helyhatósági választásokon, de most vasárnap megnyerték a parlamenti választást. Hongkongban hatalmas tüntetések vannak hetek óta, ugyanolyan ócska mondvancsinált törvényeken felháborodva, ahogy anno nálunk az Internetadó meg a „Rabszolgatörvény” miatt. Innen látszik, kik, milyen külföldi erők irányítják a magyar ellenzéket. Ugyanazokat a külföldi módszereket alkalmazzák itthon is, mint a világ bármely más pontján egy adott nemzeti kormány ellen teszi azt az ottani ellenzék.

 

Hongkong

Halljuk a híreket, hogy Hongkongban helyhatósági választások lesznek, és ugye jelenleg Kína-barát vezetés van. Így már érthető miért vannak ekkora tüntetések Hongkongban. Írtunk már erről mi is, hogy ez az egész „büdös”. Szó szerint ezt a kifejezést használtuk: „büdös”.

 

Budapest 

Mára minden világos: Magyarországon külföldi szavazatokkal (90 ezer külföldi) leváltottak a nemzet fővárosának éléről egy vezetőt, Tarlós Istvánt, és a helyébe tettek egy külföld seggét nyaló, háttérhatalmi vezetést. Így már érthető az Európai Egyesült Államok tervének víziója, és az első gyakorlati lépések? Szerintünk igen.

 

Összegzés

A világ több pontján egyszerre, ugyanazok a folyamatok zajlanak, tehát ugyanazok az erők szervezik, és hajtják végre a feladatukat. A szerencsétlen népek pedig csak bámulnak, mint hal a szatyorban!

A következő lépést tudjuk: migránsok betelepítése, segélyezése, és szavazattá konvertálása. Hozzájuk pedig csatlakoznak az urbánus klímavédők, a műzöldek, a műantifasiszták, a gender-tekeredettek, a feministák…stb.stb.

 

A mindenszo.hu szerkesztősége ezennel hivatalosan is bejelenti, hogy munkásságát vidékre költözve, tavasszal Balatonról folytatja, és küzdünk ezek ellen a törekvések ellen!
(Ezen elméletek megíróit, és hírportáljait az őket támogató média úgy fogja beállítani, hogy „összeesküvés-hívők”, „gyíkember-hívők”…stb.stb.

 

A képen a következők lehetnek: szöveg

mindenszo.hu

Add tovább!

A macska „fel van mászva”, Borkai meg „le van mondva”. Egy történet vége

Nyílt levél Bayer Zsoltnak (és a Keménymagnak) Borkai vs. Wittinghoff ügyben – Mutatunk számokat…