in ,

Nyílt levél Bayer Zsoltnak (és a Keménymagnak) Borkai vs. Wittinghoff ügyben – Mutatunk számokat…

Számok és bizonyítékok…

Kedves Tanár Úr! Kedves Keménymagosok! (Azért szól a Keménymagosoknak is a nyílt levél, mert ők is erről beszélgettek kedden, és vontak le véleményünk szerint részben téves következtetéseket)

Nem fogunk sem okoskodni, sem a bölcsek kövét nem mutatjuk fel.
Szó volt a választások utáni keddi Paláverben, hogy Ön, kedves Tanár úr, nem érti a választók viselkedését: miért számít a Borkai ügy a választók számára, és miért nem számít a Wittinghoff. Mielőtt még moralizálnánk a választók jobb és baloldali erkölcsiségéről, szeretnénk cáfolni ennek a kétségtelenül meglévő ténynek a jelentőségét. Nem állítunk semmit, Ön is csak kérdéseket tett fel, amit nem ért, de esetleg fejben levonhatnánk a proli vs. polgári embertípusok közötti bizonyos NAGY következtetéseket. A dolgok teljes részét nem tudjuk, és nem is fogjuk kibontani, de nálunk a szerkesztőségben vannak online marketing szakemberek, a botrányokra vonatkozó eseményeket pedig megvizsgáltuk.

 

Most következzen néhány állítás, amit az állítások után számokkal és grafikonokkal fogunk bizonyítani:

  • A Kispesti szavazók egy része (KIS RÉSZE) bizonyára tudott a Gajda féle lopásról, és igen, lehetett olyan balliberális szavazó, aki ezt nem hitte el, vagy nem érdekelte, mert olyan erkölcsi szinten van!  DE nem olyan mértékben jutott el a kispestiekhez, hogy ez meghatározó legyen (bizonyíték a grafikonoknál). Tehát Kispest nem azért ért el nagyobb arányú győzelmet Gajdával, mert a balliberálisoknál nem számítanak az erkölcsi kérdések, HANEM MERT A KISPESTIEK TÖBBSÉGE NEM TUDOTT A KISPESTI BOTRÁNYRÓL
  • Borkaira nem azért szavaztak olyan kevesen, mert a jobboldaliak pedig erkölcsösebbek (egyébként igen), hanem azért, mert mindenki csak erről beszélt az online térben, és csak erről volt szó, a Kispesti botrányról meg annyira nem sokat tudtak Győrben sem (grafikonon mutatjuk)

 

Számok, és tények

Van egy program, ami online elérhető, és az a neve, hogy Google Trends (Google trendek).

Itt érhető el:
https://trends.google.com/

Itt be lehet állítani időintervallumot, kulcsszavakat, és országot..

Ha beállítottuk, és mindent beírtunk mutat egy grafikont. A grafikonon azt lehet látni, hogy az adott kulcsszavakra, az adott országban az adott időintervallumban a magyarok mire kerestek rá. Tehát itt az látható, hogy mi van az emberek fejében! És ami az emberek fejében, van, ami a meghatározó gondolat egy választás előtt, e gondolat alapján fognak sokan dönteni (ehhez képest a Fidesz eredménye egy csoda egyébként!)

 

Első példa

Írjuk be, hogy Magyarországon, az elmúlt 3 hétben, mennyien kerestek rá Tarlósra, Karácsony Gergelyre, Fideszre, és ellenzékre. Íme:

https://trends.google.com/trends/explore?date=2019-10-04%202019-10-21&geo=HU&q=Fidesz,Ellenz%C3%A9k,Tarl%C3%B3s%20Istv%C3%A1n,Kar%C3%A1csony%20Gergely

Ez az eredmény. Karácsony Gergely neve is csak október 13-án emelkedik ki, amikoris kiderült, hogy megszavazták.

 

Második példa

Mindenki jegyezze meg jól az első példa grafikonját! Most hozzáadunk még egy változót: BORKAI

Jól figyeljen mindenki!

Itt az elborzasztó eredmény:

https://trends.google.com/trends/explore?date=2019-10-04%202019-10-20&geo=HU&q=Fidesz,Ellenz%C3%A9k,Tarl%C3%B3s%20Istv%C3%A1n,Kar%C3%A1csony%20Gergely,Borkai

 

A grafikon magyarázta: A lila a BORKAI kulcsszó! Minden más alatta van! Látjuk mennyivel van alatta? Egészen október 13-ig az első helyen van, kb. 100 szoros szinten. És ugyanez van akkor is, ha az egyik kulcsszót átírjuk “KISPEST”-re. Semmi változás.

 

Következtetés:

A Borkai ügy MINDENT vitt az online térben! És ez a lényeg. A kispestieket sem a kispesti botrány érdekelte, hanem a Borkai ügy. De mindenki nyugodtan cserélgesse a kulcsszavakat, beírhatják, hogy WITTINGHOFF, akkor sem változik a grafikon! Hogy miért nem változik a grafikon? Hogy miért vezet ennyire Borkai?  Arról meg kéne kérdezni az algoritmusokat, a hvg, a 24.hu, az index.hu, a 444.hu internetes eléréseit, a nagy internetes kereső multikat, és a közösségi oldalakat, hogy a Borkai téma milyen módon lett ennyire előre tolva, és a Kispesti botrány meg miért kullogott hátul.

Veszély: ez bármelyik választás előtt újra megismételhető. Lejt a pálya, de nagyon.

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Támad a Háttérhatalom – Közel a Világuralom – Nemzeti fővárosok helyett külföldi szavazók általi nemzetrombolás, és helycsere

Nahát! A budapesti ellenzéki előretörés miatt az IMF megfogalmazta követeléseit Magyarországgal szemben! Hát nem érdekes?