in , ,

Richard Gere-nek elment az esze – Elkezdte simogatni a migránsokat – Az USA-ból persze nagy a szája – Videó

Micsoda álszent akció…

Na még egy hálivúdi libsi, akit Európába evett a penész. Ki hívta? Ki kérte, hogy simogasson migránsokat? Miért nem viszi haza őket? Menjen vissza Amerikába! Ott bezzeg nem fogad be egyetlen migránst sem otthonába! Álszent liberális vénember!

Élelmiszert és egyéb segélycsomagokat vitt a Földközi-tengeren migránsokat mentő NGO, az Open Arms hajójának fedélzetére Richard Gere amerikai filmsztár – közölte az Euronews.

„Ezek a menekültek nem lehetnének ma itt, ha nem lenne az Open Arms, ha nem lennének jótékony felajánlások, vagy ha nem lenne a munka, amit a segélyszervezetek munkatársai elvégeznek. Most a legfontosabb a fedélzeten lévő emberek számára, hogy mihamarabb kiköthessen ez a hajó, és biztonságban új életet tudjanak kezdeni.”  – mondja a hollywoodi színész.


Írja a mandiner.hu! Richard Gere elfelejti, hogy miután befogadtuk őket, elkezdik az európai nőket megerőszakolni, teherautóval az európaiakat lemészárolni, macsétával agyonszúrkálni a fehér európaiakat! Kedves Richard Gere! KÖSZI, NEM KÉRJÜK! Húzzál haza!
Sajnos Richard Gere-t elveszítettük! Idős korára totál meghülyült.

mindenszo.hu

Föld S. Péter durván nekiment Kövér Lászlónak – Itt a válasz Földes elvtársnak!

Döbbenet! Az óvodák helyett propagandára költi a pénzt a kispesti MSZP-s polgármester