in ,

Döbbenet! Az óvodák helyett propagandára költi a pénzt a kispesti MSZP-s polgármester

Ötvenmillió forintot költ a szocialista vezetésű Kispest közterületi reklámokra, miközben a helyi, fogyatékossággal élőket segítő civil szervezetek programjait nem támogatták az idei költségvetés tárgyalásakor.

Ötvenmillió forintot költ a szocialista vezetésű Kispest közterületi reklámokra, miközben a helyi, fogyatékossággal élőket segítő civil szervezetek programjait nem támogatták az idei költségvetés tárgyalásakor. Ahogy nem szavazták meg a kormánypárti képviselők azon javaslatát sem, hogy a kerületi óvodák sportpályaépítésére különítsenek el 10 millió forintot – derül ki a Hír TV riportjából.  Dódity Gabriella a Fidesz kispesti frakcióvezetője elmondta, hogy az elmúlt 5 évben 1 milliárd forintot költött a Gajda Péter által vezetett önkormányzat kommunikációra, de a felületeken szinte kizárólag csak a baloldal szerepel.

Kispest fejlődését óriásplakáton hirdeti közös sikerként a kerület önkormányzata. A szocialista vezetésű városrész több forgalmas csomóponton hirdeti hasonló méretben, hogy fejlődtek az óvodák, közparkok. De a reklámból jutott kisebb, vitrines verziókra is.

A baloldali vezetésű XIX. kerület erre 50 millió forintot különített el, amit a helyi Fidesz-KDNP frakció felháborítónak tart, tekintettel arra, hogy amikor kezdeményezték egy helyi, fogyatékossággal élőket segítő civil szervezet programjának 1 millió forinttal való támogatását, azt a szocialista vezetés leszavazta. Ahogy a kerületi óvodáknak szánt sportfejlesztésre sem adott a szocialista vezetés 10 millió forintot.

 

 

A baloldali önkormányzat 100 milliós tételeket költ kommunikációra, amelyet a helyi Fidesz igyekszik csökkenteni, azonban azt rendre leszavazza a helyi balodali vezetés.Dódity Gabriella beszámolt arról is, hogy az elmúlt 5 évben közel  egymilliárd forintot költött kommunikációra a Gajda Péter által vezetett önkormányzat, a felületeken szinte kizárólag csak a baloldal szerepelt.

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Richard Gere-nek elment az esze – Elkezdte simogatni a migránsokat – Az USA-ból persze nagy a szája – Videó

Bangóné és Kunhalmi totál elhallgattak…