in ,

Egy magyar állampolgár véleménye – Cseh Katalin kalandjai 2.0!

A momentum üdvöskéje újra témát adott

A momentum üdvöskéje újra témát adott.
Katika azért van nekünk, mert az anyukája nem volt olyan felvilágosodott mint a kislánya, és nem élt az abortusz lehetőségével.
Katika ezért megszületett. Katika pedig a szülinapján a facebookon, egy abortuszt segítő szervezetnek gyűjtött adományt. Nem a vizeink megtisztítására, nem a környezet megovására, nem is az Afrikai éhezőknek, hanem a magzat gyilkolásra!

Katika egyébként nőgyogyász végzetségű orvos. Ebben az esetben csak hálát tudok adni, hogy nem praktizál, és inkább a politikában tevékenykedik ugyes kis hazaárulóként.
Katika már korábban is sziporkázott az abortusz terén. Korábban halhattuk a felvételt, botmikszeres Katikával.
Na de miért teszi ezt?
Katika azon politikai közösség tagja, akiknek az európai gyermekek születésétől borsózik a háta! Ennek a közösségnek a tagja Macron, Merkel, a Luxemburgi, és Holland miniszterelnök is. Nekik sincs gyerekük, és nem is támogatják a családokat. A bevándorlást annál inkább. Hevesen dolgoznak egy identitás nélküli Európán. Ahol az embereknek nincs hagyományuk, identitásuk, és könnyen befolyásolhatók a kamuszabadság igéretével.
Tehát Katika ezért ilyen! Azt pedig már a mi kis Katikánk elfelejti, ha az édesanyja is ennyire abortusz támogató lett volna, akkor most nem kápráztathatná el bárgyú vigyorával a jó népet, és nem árulhatná olyan szorgalmasan a Magyar hazát!

(Szakács István)

 

mindenszo.hu

Hoppá! – Trump történelmet írt: ő az első amerikai elnök, aki átlépett Észak-Koreába

Apáti Bence – Roncsderbi vérszegény felhatalmazással