in ,

Herczeg Zoltán, divattervező is beszólt Orbánnak : „Orbán csak akkor tud fennmaradni, ha hülyéket nevel”

Herczeg Zoltán sivalkodott egyet

A Magyar Hang nevű nem tudom micsodának nyilatkozott nemrég Herczeg Zoltán, úgynevezett divattervező, és önjelölt politikai megmondóember. Ahelyett, hogy divattervezne, eszméletlen baromságokat beszél. Mutatunk néhányat belőle

 

 

Az Orbán Viktor hátán meggazdagodó Mészáros Lőrinc révén a lopás nemzeti hőstetté vált. És mi ehhez asszisztálunk.

Aztán így folytatja Herczeg:

„Olyan, hogy állam, nem létezik, csak emberek vannak. A közülünk, általunk kiválasztott politikusoknak a közösség érdekeit kellene szolgálniuk, de kizárólag ellenünk használják fel a hatalmukat. Úgy tűnik, Orbán Viktor és a NER további haszonélvezői, élükön Rogánnal, Pintérrel, Szijjártóval, kilencvenkilenc százalékban nem tesznek mást, csak lopnak és hazudnak. Az már teljesen mindegy, hogy ezt divat vagy mezőgazdaság címszó alatt teszik.”

Herczeg itt nem áll meg, így folytatja:

Orbán Viktor hosszú távon számol, és csak akkor tud fennmaradni, ha hülyéket nevel, akik elhiszik ennek a Döbröginek, hogy mi csak szarul élhetünk, hogy csak kulloghatunk a Nyugat után.”

 

Nem semmi. Herczeg úr! Kérjük inkább divattervezzen, talán az jobban megy. Azért mert sikerül visszaböfögni néhány fake news gyár (444.hu,  hvg.hu,  24.hu..stb) gyülölködéseit, attól még nem leszünk ám különlegesek. Maga is jól át van verve Herczeg úr. Gondoltuk szólunk.

Na pá!

 

mindenszo.hu

Botrány – Ötvenmilliós óvadék ellenében engedné szabadon Czeglédyt a Szegedi Járásbíróság – Na ebből most már elég!

Nagyon el vagyunk „szigetelve” – Holnap Salvinivel, majd szeptemberben Putyinnal találkozik Orbán Viktor