in ,

Züllött Momentumos, tenyérbemászó hülyegyerekek zaklatják a XVIII kerületi újság főszerkesztőjét – Fegyőr után szabadon – videó

Fekete Győrtől tanulhatta a zaklatást…

Fekete Győr után szabadon. Igaz Fegyőr személyesen ment be az origo.hu szerkesztőségébe fenyegetőzni, de nincs messze tőle az egyik XVIII kerületi hülyegyerek Momentumos sem. Zaklatja egy XVIII kerület lap főszerkesztőjét, és meg van sértődve, a ránézésre is drogos hülyegyerek Momentumos, hogy bizony írogatnak róla. Szokjatok hozzá hülyegyerekek, hogy ha politikusnak mentek, akkor bizony írni fognak rólatok….

Úgy látszik a Momentum  nem bírja a kritikát, és bolsevik módjára nekiesnek az újságíróknak, főszerkesztőknek.

Igazi, tőről metszett kommunista tempó. Volt kitől tanulni (Fegyőr)

AMIKOR FELHÍVOD AZOKAT, AKIK HAZUDNAK RÓLAD

AMIKOR FELHÍVOD AZOKAT, AKIK HAZUDNAK RÓLAD📰Az elmúlt időszakban több hazugság is megjelent rólam. Kezdve az ORIGO-tól egészen az Ughy Attila-hoz köthető Mozaik nevezetű 18.kerületi propagandalapig. Megszereztem a Mozaik szerkesztőjének telefonszámát és megkérdeztem tőle, hogy honnan szerezték ezeket a téves információkat, és terveznek-e még hasonló hazugságokat terjeszteni. Hint: igen. ✊Október 13-án le fogjuk váltani a Fideszt. A kerületiek pénzét nem propagandára, hanem a valós problémák megoldására, a kerület fejlesztésére és az itt élők segítésére fogjuk költeni.

Gepostet von Nagy Károly am Freitag, 30. August 2019

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy svéd állampolgár elkeseredett levele, aki Magyarországra költözik

Momentum, avagy a politikai degeneráció terjedése Magyarországon