in ,

Momentum, avagy a politikai degeneráció terjedése Magyarországon

Tombol a pubertás Momentum

Mi itt a szerkesztőségben elmondhatjuk magunkról, hogy fiatal korunkban mi is lázadtunk, illetve még mindig fiatalok vagyok, és most is lázadunk valami ellen: az abnormalitás, azaz a liberalizmus ellen, és azok képviselői ellen.

Sajnos az urbánus létnek, és a digitalizációnak köszönhetően elkezdtek elterjedni a fiatalok körében egyre népszerűbb urbánus, globalista, liberális, külföldről finanszírozott magyarellenes pártok is. Ilyen párt a Momentum is, ami a magyar olimpia megrendezésének megfúrásával lett híres. Különös vezetői vannak a Momentumnak: külföldön (pl. New York) született tagok, külföldön nevelkedett és sokáig ott élő liberálisok, akik most idejöttek Magyarországra osztani az észt. Jurák Kata a pestisracok.hu-n már többször kinyomozta többükről, hogy gyakorlatilag külföldről finanszírozott ügynökök a Momentum vezetőségi tagjai, akik más ország szekerét tolják.

Pénz tehát van, és a  Momentum kihasználva a hatalmas külföldi finanszírozást, a webkettes technikákat alkalmazva hamar elérnek a fiatalokhoz, és szereznek maguknak új szavazókat. Persze a megvezetett fiatal új Momentumos szavazóknak fogalmuk sincs arról, hogy mi is az a Momentum, csupán a marketing körítés beszippantotta őket. A fővárosban 20%-on álló párt vidéken is megvetette a lábát, ez a május 26-i Európai Parlamenti szavazáson is látható volt. Homokba dughatjuk a fejünket, és altathatjuk magunkat, hogy a Momentum majd szépen kifullad, de egyelőre úgy néz ki, nem fulladnak ki. Szembe kell hát szállni velük. Ennyi a teendő. Ez a párt nem ellenzék, hanem ellenség, ősellenség, rosszabb mint az SZDSZ, mert ott már csak öregek vannak, ezek pedig huszonéves kis liberális csitrik, tehát tartsuk szárazon a puskaport.

De kikből is áll a Momentum? Milyen vezetői, tagjai vannak? Mit képviselnek?

 

Abortusz, és botmixer

Cseh Katalin erkölcséről annyit, hogy születésnapjára egy abortuszt támogató, és szervkereskedelemmel vádolt amerikai szervezetnek gyűjtött pénzt. Mindezt a születésnapján! Perverz, beteg, torz elmére utal, aki a születésnapján a halál kultúráját (abortusz, gyermekgyilkosság, csecsemő szervkereskedelem) támogatja. Hatalmas botrányt váltott ki a magyar közvéleményben, amikor Cseh Katalin helyeselte, hogy az abortusz népszerű neve „botmixer”, több mint tízezer aláírás gyűlt össze Cseh Katalin ellen, hogy ezek után nem ártana, ha távozna a közéletből.

Gyomorforgató felvétel Cseh Katalinról

 

 

 

Abberáció, szexuális zaklatás, homoszexualitás

Miután kezdett elülni Cseh Katalin botránya, újabb hatalmas balhé vette kezdetét. Kiderült, hogy Donáth Anna apja szexuális zaklatásban lehet érintett. A botrány olyan mértékű, hogy a Rendőrség már el is indította Donáth László ellen a nyomozást. Aztán jött a fekete leves: kiderült Donáth Annáról, hogy ő meg egy nőt zaklatott szexuálisan állítólag, az ügyet ki más, mint az apja sikálta el.

BRÉKING! Egy di­ák­lány ál­lítja: Sze­xu­á­li­san zak­latta őt Donáth Anna, a Mo­men­tum EU-kép­vi­se­lő­nője

 

 

Trágárság, primitívség és menő alpáriság

Végül Nagy Blanka is jó helyen landolt. Először az MSZP-ben rótta a köröket a trágár csitri, aztán a DK szemezett vele, végül a Momentumnál landolt. Ő arról híres, hogy egy diáktüntetésen kijelentette, hogy az összes Fideszes és Áder János (MERT NEMCSAK ÁDER JÁNOSNAK ÜZENT, CSAK A VIDEÓT MEGVÁGTÁK!) „lépjen egyet hátra, és bassza arcon magát!”

Aztán kiderült, hogy ez az ocsmányság is egy filmből van, ergo lopták Blankáék. Ennyit az eredetiségről.

 

Nagy Blanka még a káromkodását is lopta – Ahogy az ellenzék az O1G-t

 

 

ÖSSZEFOGLALVA:

Mit lehet tehát elmondani a Momentumról összegzésképpen? A Momentum nem más, mint egy belpesti, illetve már nagyvárosokban is terjedő, fertőző, liberális, aberrált, perverz, magyarellenes vírus, ami minden fiatalt, aki nincs kellően (pl. a szüleinek köszönhetően) felvértezve a nemzeti védekezés képességével, megfertőz, és elindítja a lejtőn őket is (drog, pride, homoszexualitás…stb.)

Végkövetkeztetés: a feladat tehát adott, minden eszközzel (igen, minden eszközzel!) fel kell lépni a nemzet testét rágó fertőzés ellen, és meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy a párt eltakarodjon a közéletből, egyszer, s mindenkorra! Mi ezen leszünk!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Züllött Momentumos, tenyérbemászó hülyegyerekek zaklatják a XVIII kerületi újság főszerkesztőjét – Fegyőr után szabadon – videó

Apáti Bence – Jobboldali erdőtüzek a baloldalon