in , ,

Semmi sem drága – Először sajnáltatja magát Macron, hogy merénylet készült ellene, majd törvényt módosít a migráns szavazatokra hajtva

Ez már szánalom a köbön

mindenszo.hu kommentár:
Miután a Soros blöff sem jött be, miszerint fel akarták George Soros milliárdos spekulánst robbantani, most Macron próbálkozik az önsajnáltatós módszerrel, ha már normálisan nem sikerül támogatottságot szerezni. Javasoljuk a két potentátnak, hogy menjenek el az első Mars járattal a vörös bolygóra, ott nem fogják utálni őket, ugyanis ott még nem lakik senki.
Most pedig következzen az Origo.hu híre arról, hogy Macron a szavazatokért még egy több mint 100 éves törvényt is kész módosítani. Döbbenet.

 

 

1905 óta érvényben lévő törvényt módosítana Macron a muszlim szavazatokért

 

Nicole Belloubet francia igazságügyi miniszter megerősítette a France Inter nevű közszolgálati rádió értesülését, miszerint módosítani fogják az állam és az egyház szétválasztásáról szóló 1905 óta hatályban levő törvényt. Ezáltal Emmanuel Macron még több muszlim migráns szavazatot tudna besöpörni, amire nagy szüksége is lenne a májusi európai parlamenti választásokon, mivel kizárólag francia szavazatokból csúfos kudarc várna rá.

 

Az igazságügyi miniszter kissé szabadkozva, de elmondta, hogy a bukott szocialista miniszterből lett bevándorláspárti köztársasági elnök, Emmanuel Macron azon gondolkodik, hogy „az iszlámnak különleges szerepet biztosítson”, ez pedig nagy valószínűséggel azt jelenti: módosítani fogják a francia jogrend egyik alappillérének számító törvényt.

A bűnözőkkel ölelkező és fényképezkedő Emmanuel Macron
Forrás: AFP/Eliot Blondet

Az 1905. december 9-én elfogadott törvény garantálja az állam és az egyház szétválasztását, szakítva ezzel a még Napóleon alatt ratifikált 1801-es, úgynevezett konkordátummal (a Vatikán és Párizs közötti megállapodással), amely a keresztény vallásgyakorlásra vonatkozó szabályokat tartalmazta.

Természetesen a baloldali sajtóorgánumok és fake news gyárak ennek a hírnek egyáltalán nem adtak teret, ezért a riportot tartalmazó videó a még (majdnem) független közösségi oldalakon terjed.

A hozzászólók között van, akik véleménye alapján ez egy újabb lépés a Francia Iszlám Köztársaság felé, mások szerint Franciaország történelmének legsötétebb korszakát éli.Az biztos, hogy Macron és pártja zuhanórepülésben van, közelegnek az európai parlamenti választások, és az internacionalista, Soros-Juncker tervet végrehajtó francia államfő a muszlim szavazatokért kuncsorog.Ezt akár olyan áron is megteszi, hogy a nemzeti jogrend egyik alappilléréhez is hozzányúl, csak hogy kedvezzen a bevándorló hátterű, iszlám vallású szavazóbázisának.

Korábban írtunk arról, hogy a bukott baloldali, szocialista és liberális politikusok helyi szinten is bármit megtesznek azért, hogy a muszlimok szavazatait megszerezzék.

Mostanra már egyértelműen lelepleződött a hatalom csúcsa is: a kommunista retorikát sugalló macroni áldemokráciának semmi esélye nincs a muszlim szavazatok nélkül (és ez értelmezhető a belga, holland, német, dán, svéd baloldali pártokra is).Ezért egyértelmű, hogy a jövő évi EP-választásoknak hatalmas a tétje: a nemzetállamokat felszámolni akaró, az iszlám vallású migráns szavazatokkal erősítő hiteltelen baloldal és a szuverenitás alapján álló, a határokat megvédő, biztonságot akaró keresztény-konzervatív erők között kell választani.

(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A 2 milliós Budapesten 200 szakszervezeti tünciző megdöntötte az Orbán kormányt. Ja, nem!

Semmi sem változott ’56 óta, csak most a Nyugat indít koncepciós eljárásokat hazánk ellen