in , ,

Ódákat zengenek Nyugaton a magyar családpolitikáról – Csak nálunk sivalkodnak

Amerikában és Franciaországban is címlapon feszítenek a magyar kormány családtámogatási intézkedései

33 ezer dollárnak megfelelő támogatást kapnak a magyar házaspárok – írja a Breitbart, amely a francia Le Figaro cikkét idézi. A cikk megjegyzi, hogy csak júliusban közel kétezer-négyszázigénylés érkezett a gyermekvállalási támogatásra.

Nyugat-Európa egyszerű megoldásokkal akarja kezelni a demográfiai problémákat, amelyek csak rövid távú sikert kínálnak, hosszú távon azonban katasztrofális következményekkel járnak

 

– idézi a lap Szijjáró Péter külügyminisztert.

Magyarország egy hosszú távú megoldást választott, amely egy nehezebb utat jelent ugyan, de egy gazdaságilag erős, megújult Európát eredményezhet. Vagy politikailag támogatjuk a magyar gyerekek születését vagy támogatjuk a masszív bevándorlást

– mondta a Breitbartnak Szijjártó Péter.

A lap megjegyzi: a kormány új programja egy családbarát költségvetés része, amelyet a kormánypárt az év elején jelentett be, hogy a demográfiai problémák ellen küzdjön a magyar családok megerősítésével, a tömeges migrációval szemben.

A héten ráadásul a Fox News egyik műsorában is elismerő szavakkal méltatták a magyar kormány családpolitikáját. Tucker Carlson a hétfő esti főműsoridőben sugárzott műsorában kijelentette: ennek a politikának minden eleme jó; segíti a családokat abban, hogy megszülessenek a gyerekek, akiket (a szülők) szeretnének.

(forrás:Zelenka Dóra, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Korszerű szabadstrandok épülnek a Dunakanyarban

A klímaváltozás hazugsága – Avagy a nagy ökofaszság – A liberalizmus a zöld mozgalomba menekül