in , , ,

A klímaváltozás hazugsága – Avagy a nagy ökofaszság – A liberalizmus a zöld mozgalomba menekül

Az egész dolog egy kamu….

Szépen, lassan az évek folyamán a liberalizmus, mint politikai eszme, elbukott.
A liberális és baloldali pártok úgy ahogy van, elbuktak. Ki kellett a Háttérhatalomnak valamit találnia, és most rárepültek a klímaváltozásra, meg a zöldmozgalmakra, és a ratyilobbira, mint gyöngytyúk a takonyra. Ez az új módszer látszólag egyelőre működik. A fiatalokat tökéletesen tudják mobilizálni a pengeszájú Greta Thunberggel.

Nem a szívószál a probléma, hanem a műanyagban tárolt Coca-Cola pl.

Röviden megmutatjuk, hogy a klímavédelmi mozgalom egy hatalmas figyelemelterelés, és kamu! Bayer Zsolt már remekül megírta, hogy az előző évszázadban a tudósok attól rettegtek, hogy jön a fagy, és mindenki megfagy a Világon. Kamu volt. Most a felmelegedés téma, és az e körüli hisztéria is kamu. Kampányolnak a nagy klímavédők, hogy tiltsák be pl. a szívószálat. Igen? Egy ember egy évben hány szívószálat használ? Egy kezünkön meg tudnánk számolni. Amennyiben a klímavédelmi mozgalom valódi lenne, rögtön a nagy világi cégek megszüntetnék a műanyag flakont! Megszüntették? Nem! Íme a cégek, akiktől függ az egész Világ, akik maga a Háttérhatalom:

Nos, ők továbbra is mindent műanyag zacskóban, flakonban árulnak! És a hülye kretén klímavédők a szívószál miatt vannak kiakadva! Átlátszó az egész, és átverés! A klímavédelem egy ócska politikai mozgalom, amivel a fiatalokat meghülyítik.

Ugyanezek a kretének akarják, hogy bogarakat együnk hús helyett! Közben a képen látható nagy cégek milliárdos vezetői továbbra is zabálják majd két pofára a húst, mert ők bizony sosem fogják azt a szart enni, amit az emberiségre rá akarnak erőltetni.

Kedves fiatal klímavédő: csak a szavazatod kell nekik! Ne add oda!

 

mindenszo.hu

Ódákat zengenek Nyugaton a magyar családpolitikáról – Csak nálunk sivalkodnak

Gyurcsány életveszélyesen megfenyegette Orbán Viktort – Nem félünk tőled, Te gazember!