in ,

Nocsak! A Kétfarkú Kutya Párt külön listával és egyéni jelöltekkel készül 2022-re

A miniszterelnök-jelölti poszton még gondolkodnak, egyelőre Kovács Gergely kutyáját próbálják meggyőzni az indulásról.

Lehet itt viccelődni, csakhogy az ország irányítása, nem az. Kétségtelen, hogy a nemzetközi Hálózat egyik módszere az ilyen vicces kis kalózpártok létrehozása, majd a törvényhozásba juttatása. Ügyes módszer. Akkor bukott le a Kétfarkú párt, amikor nyíltan kiállt a gender-ügy, a CEU, és minden libernyák téma mellett, sőt fel is vonultak ilyenkor. Tehát, figyelem! A kétfarkú kutyapárt a nemzetközi Hálózat trójai falova!  Csehországban pl. a Kalózpárt a szavazáson már a második helyen végzett a legutóbbi választásokon!

Külön indulnak? UGYAN! Gyűjtik a szimpatizánsokat, és az utolsó pillanatban visszalépnek a baloldal közös lista javára! Mi szóltunk!

Íme a hír:


A Kutyapárt nem szeretne részt venni az ellenzéki közös lista állításában, viszont annyit megtesznek, hogy minimális és olyan helyen indítanak egyéni jelölteket, ahol az ellenzéknek nagy esélye van rá, hogy az MKKP külön indulása ellenére is nyerjen – írja az atv.hu, a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában elhangzottak alapján.

A miniszterelnök-jelölti poszton még gondolkodnak, egyelőre Kovács Gergely kutyáját próbálják meggyőzni az indulásról.

Külön lista, 30 egyéni jelölt

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke korábban szintén a Harcosok Klubjában arról beszélt, hogy az ellenzéki választók közös lista pártiak, és a pártok vezetőiből ki fogják kényszeríteni a közös lista állítását. A Kutyapárt nem szeretne részt venni a közös lista állításában. „Az álláspontunk nem változott, akkor tudunk beszállni az összefogásba, ha mindenki más kiszáll” – mondta Kovács a rádióban. A társelnök elmondása szerint a párton belül egységes az álláspont a külön indulással kapcsolatban.

Annyit viszont megtesznek, hogy minimális helyen fognak elindulni: 27 egyéni jelölt kell a lista állításához, a nagyjából 30 jelöltjüket igyekeznek olyan helyeken elindítani, ahol úgyis nyer az ellenzék, például budapesti belső kerületekben. Az egyéni választókerületekről nem terveznek tárgyalni a többi párttal, szerinte a felmérésekből úgyis látszani fog, hol fog nagyot nyerni az ellenzék.

Ha 2022-es választáson két listát állítana az ellenzék, és az egyiken csak az LMP és a Momentum lenne, akkor elgondolkodnának a kétfarkúak, hogy csatlakozzanak-e a listához. Kovács Gergely arról is beszélt, hogy még senki nem bizonyította be nekik, hogy a szavazóik az ellenzéki összefogásra is leadnák a voksukat. – írja a mandiner.hu


 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Gulyás: az orvosi kamara összes törvénymódosító javaslatát elfogadták

Balázs Péter: “Az SZFE körül kialakult konfliktust „közéleti paraziták” generálják.”