in ,

Nagy ellenzéki becsicskulás – Mégsem indul Újpesten összellenzéki jelöltként a KDNP-től elcsapott Szalma Botond

Családi okokra hivatkozva visszalépett az összellenzéki jelöléstől Szalma Botond Újpesten

Családi okokra hivatkozva visszalépett az összellenzéki jelöléstől Szalma Botond Újpesten – írja a MagyarHang.org. Mint arról portálunk korábban beszámolt, a jobbikos Mirkóczki Ádám után Szalma lett volna a második ellenzéki politikus, aki mögött összekapaszkodik az ellenzék. A KDNP-ből kicsapott politikus 2014-ben is elindult az önkormányzati választáson, akkor azonban csak 2,29 százalékot kapott.

 

A MagyarHang.org arról ír, a KDNP-ből elcsapott összellenzéki polgármesterjelölt megerősítette, családi ügyek miatt mégsem vállalja a megmérettetést. A portál sugalmazó kérdésére válaszolva ugyanakkor határozottan tagadta, hogy fenyegetés hatására döntött volna így. A politikus mindemellett fontosnak tartja az összefogást, az önkormányzatiság jövőjének nevezte, hogy az emberek szóba álljanak egymással. Úgy vélte, akad a helyére két-három másik jelölt is, ugyanakkor neveket nem mondott. A Népszavának elmondta:

Életem legjobb döntésének tartom, hogy beszálltam, jó érzés volt, hogy különböző világnézetű emberek tudnak egymással beszélni.

Mint megírtuk, Szalma korábban a magyar tengeri és folyami hajózási vállalat, a MAHART vezérigazgatója volt, majd magánvállalkozó lett. Egy interjúban elárulta, hogy a vállalatot offshore-cégek segítségével szabadították meg hajóitól, és ebben maga is részt vett.

Eközben a Népszava győzelmi jelentést adott ki arról, hogy Székesfehérváron az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Momentum, az LMP, a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom (Márki-Zay Péter fedőszerve) összeállt és egy ellenzéki kihívója lesz Cser-Palkovics László fideszes polgármesternek. Ezen kívül a város mind a 14 egyéni választókerületében is közösen indulnak a fideszes jelölttel szemben.

Forrás/fotó: MTI

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Csicskul a rókaképű – Baranyi Sándor állítja, a Szeviép pofozta ki ingyen a hazaáruló Ujhelyi luxusingatlanját

Nagy Feró kiállt Orbán Viktor mellett: Orbán tudja, mikor minek van politikai realitása