in ,

Miskolc ellenáll! – Miskolc nem kér Gyurcsány bevándorláspárti politikájából

Gyurcsány Ferenc kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni, Miskolc nem kér a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének bevándorláspárti politikájából

Gyurcsány Ferenc kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni, Miskolc nem kér a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének bevándorláspárti politikájából – jelentette ki Hubay György, Miskolc és térsége fideszes országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón pénteken. Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) miskolci polgármester közleményében azt írta: hiszi, hogy Gyurcsány Ferenc ezzel a politikával “nem tudja becsapni az embereket”.

Hubay György aggodalmát fejezte ki, hogy a “bevándorláspárti politika legnagyobb szószólója, Gyurcsány Ferenc kezd az ellenzék vezére lenni” és a tejes ellenzék felsorakozik a Demokratikus Koalíció pártelnökének politikája mögött.

Azt mondta: Gyurcsány Ferenc újabban az országot járja, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy jó az országnak, jó Európának, ha menekültek ezrei árasztják el a kontinenst. “Maroknyi csapatával megpróbálja végigrodeózni az ország nagyvárosait, Győr, Szeged után most épp Miskolcra tart, hogy itt fejtse ki országromboló nézeteit ” – fogalmazott.

Fogalmazása szerint Gyurcsány Ferenc most abba a városba jön, ahol az országgyűlési választáson “megalázó vereséget” szenvedett a baloldal, abba a városba érkezik, ahol még az időközi helyhatósági választáson se tudott semmiféle eredményt felmutatni a baloldal.

“Gyurcsány Ferenc erőlködik, mint a béka a kocsonyában, hogy maga mögé sorakoztassa az embereket, akik kinyilvánították: nem akarnak egy Gyurcsány-féle bevándorló országot” – fogalmazott a politikus.

Elmarasztalóan szólt a DK európai parlamenti képviselőiről, Niedermüller Péterről és Molnár Csabáról is, akik – mint mondta – a magyar emberek akaratával szemben kezdettől minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot elfogadnak, sőt gyakran személyesen segítették előkészítésüket, megszavazták a bevándorlás ellenes Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést is.

Kriza Ákos (Fidesz-KDNP), Miskolc polgármestere közleményben reagált arra, hogy a DK tüntetésére.

A politikus egyebek mellett azt írta: nem szeretnék, hogy Brüsszel és magyar támogatóiknak politikája, a migránsok miatt “szűnjön meg a mindennapok biztonsága, nőjön ugrásszerűen a bűncselekmények száma, a nők és a gyermekek elleni erőszak”. “Miskolc hosszú keserves évtizedek után végre reményt és esélyt kapott a nemzeti kormányzás óta” – fogalmazott. Úgy folytatta: a város fejlődik, csökken a munkanélküliség, csökken a bűnözés, új beruházások érkeznek.

Kriza Ákos közölte: “nem vált ki benne heves érzelmeket” az, hogy Gyurcsány Ferenc bevándorláspárti politikájával miként tör a magyar ellenzék vezéri szerepkörére. Hangsúlyozta: hiszi, hogy Miskolcon ezzel a politikával a DK elnöke “nem tudja becsapni az embereket”.

MTI

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ott leszünk! – Idén is a Terror Házánál mondja el október 23-i beszédét Orbán Viktor

Egy országos méretű hírhamisítás története – 9 hónapon keresztül terjesztett álhírt az ellenzéki média