in

Megkezdődött a rendrakás – Razzia volt a Hős utcában: 29 embert állítottak elő

Kábítószerrel, illetve új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmények gyanúja miatt 29 embert állítottak elő kedden Budapesten egy rendőrségi akció keretében

Kábítószerrel, illetve új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmények gyanúja miatt 29 embert állítottak elő kedden Budapesten egy rendőrségi akció keretében – közölte kedd éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A BRFK rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együtt intézkedtek a X. kerületi Hős utcában.

Az akció célja a kábítószerrel, illetve új pszichoaktív anyaggal kereskedők elfogása, és a terjesztői hálózat felszámolása volt, a nyomozók összesen 29 embert állítottak elő, köztük két körözött személyt is, írja a Police.hu.

 

A hírhedt Hős utcában szeptember elején is razziáztak a rendőrök, akkor 67 embert fogtak el kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt.

Ezt követően kábítószerügyi egyeztető fórumot is tartottak, amelyen ott volt a két érintett kerület, Zugló és Kőbánya polgármestere és jegyzője, a kormányhivatalok vezetői, a Fővárosi Önkormányzat rendészeti igazgatója, az Országos Mentőszolgálat Közép-Magyarországi regionális igazgatója, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke és a feladatellátásban érintett szervek munkatársai is. Mindannyian egyetértettek abban, hogy elsődleges cél a kábítószert és az egyéb bódítószereket fogyasztók társadalomba integrálása, és ennek hatékony eszköze az egységes Budapesti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum életre hívása lehet.

Forrás: hvg.hu; Fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Védjük a hazát – Fejlesztés előtt a szárazföldi haderő is

Bréking! – Terrortámadás – 18 halott – Terrortámadás a Krímben, tizennyolcan meghaltak egy iskolában