in ,

Megint sértegetik a magyarokat! – Dés László szerint 3 millió Fidesz szavazó nem tud gondolkodni

Sértegetni azt tudnak

Dés László rárontott a kormányra

Íme a méltó válasz.

A liberális zenész, aki egyébként az Orbán-kormány egyik legádázabb és egyben leghangosabb ellenségének, Vásárhelyi Máriának a férje, ezúttal a 168 órában sírta el a bánatát. Arra a kérdésre, hogy figyeli-e a híreket a következőt válaszolta:

„Minek? Az állami hírgyárat? Vagy hogy éppen milyen baromságot mondott Németh Szilárd, hány céget vásárolt fel Mészáros Lőrinc? Ezeknek nincs jelentőségük, és nem is érek rá a napi állatságokra.(…)”

Érdekes módon arra nem tért ki Dés, hogy a hatalmas, mindent elnyomó médiaterror közepette, miként tudta egy ballib hetilapban gigahosszúságú interjúban ekézni a kormányt.

De nézzük miket nyilatkozott még a független, demokratikus, európai művész: „Úgyhogy engem egyáltalán nem lepett meg a NER, pontosan tudtam, hogy milyen emberek kerültek hatalomra kétharmaddal. Ha ’98-ban meglett volna a kétharmaduk, már akkor ugyanezt tették volna. (…)”

Mert ugye ő és az egész liberális elit mindenek felett áll, ők mindent tudnak, mindent előre látnak és természetesen az igazság, a tudás és a tehetség kizárólag az ő oldalukon áll.

Le is írja, hogy bár nem ideológiai alapon választ alkotó társat, DE:

„(…) Az más kérdés, hogy a gondolkodás képessége és a tehetség, úgy látszik, összefügg. Talán nem véletlen, hogy a hozzám hasonlóan gondolkodó Parti Nagy Lajos, Spiró György vagy Závada Pál pont kiváló író. (…)”

Tehát mi itt a mucsai nemzeti oldalon csupán bőgatyás, bunkó, tehetségtelen senkik lehetünk.

Annak ellenére azonban, hogy a ballibek véleménye szerint nem rendelkezünk a gondolkodás képességével pontosan látjuk, hogy kik azok, akik csak és kizárólag a gyűlölet jegyében cselekszenek, és egy mára totálisan megbukott ideológia nevében még utoljára megpróbálják ránk fröcskölni a liberalizmus mérgét.

 

(forrás: Csépányi Balázs, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az agyhalott Tóta W. durván nekiment Bayer Zsoltnak és Szakács Árpádnak

Bréking – Tankokat vezényelhetnek Párizs utcáira (videó)