in

Megint magyar siker! – Hosszú Katinka újabb két aranyérmet nyert

Hosszú Katinka, akárcsak csütörtökön, pénteken is két arany- és egy bronzérmet nyert

Hosszú Katinka, akárcsak csütörtökön, pénteken is két arany- és egy bronzérmet nyert az úszók idei világkupa-sorozatának második, dohai állomásán.

A verseny honlapjának beszámolója szerint a háromszoros olimpiai bajnok klasszis – aki egy nappal korábban 400 méter gyorson és 200 méter pillangón nyert, valamint 50 méter háton lett harmadik – ezúttal 400 méter vegyesen (4:39.57), illetve 100 méter háton (59.63) nem talált legyőzőre.

Hosszú Katinka két aranyat és egy bronzot nyert péntekenFORRÁS: SPUTNIK/MAKSIM BOGODVID

Előbbi számban Jakabos Zsuzsannát (4:44.87) előzte meg, utóbbi időeredmény pedig idei legjobbja. A bronzot ezúttal 200 méter gyorson gyűjtötte be (2:00.16).

A férfiaknál Verrasztó Dávid állhatott dobogóra, a 30 éves versenyző 200 méter pillangón lett második 1:58.70 perces idővel. Végül a váltóknál is született magyar érem, mivel a Dudás Dániel, Verrasztó Dávid, Jakabos, Hosszú 4×100 méteres vegyes gyorsváltó a hollandok mögött másodikként csapott célba 3:37.71 perccel .

Az idei vk-sorozat negyedik állomása Budapesten a tavalyi vizes világbajnokságnak otthont adó Duna Aréna lesz október 4. és 6. között.

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Morvai: Az európai képviselők a magyar embereket alázták meg

Lázadás: Újabb tüntetés volt Chemnitzben