in ,

Megint Fidesz irodát rongáltak! – Az agresszív ballib propaganda eredményeként betörték egy Fidesz iroda ablakát + olajat kentek a bejárati ajtó elé, hogy elessenek az idősek

Betörték a Fidesz-iroda ablakát a XIII. kerületi Váci úton

Betörték a Fidesz-iroda ablakát a XIII. kerületi Váci úton. Az iroda ellen egyébként már hetek óta akcióznak a balliberális meggyőződésből rongáló politikai aktivisták.

 

Az éjszakai órákban ismeretlen tettesek betörték a XIII. kerületi Fidesz irodájának panorámaablakát. Ezzel most ugyanazt a Fidesz-irodát érte politikai indíttatású fizikai erőszak, amelyet a decemberi tüntetések idején már összegraffitizték a balliberális nézeteket valló elkövetők.

Az Echo tv Híradója számára azt mondta a vandál támadásról beszámoló Tátus Nikolett, a XIII. kerületi Fidesz kabinetfőnöke, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást a rongálás miatt.

Tátus Nikolett, a XIII. kerületi Fidesz kabinetfőnöke

Tátus Nikolett szerint sajnálatos módon az utóbbi egy-két hónapban már több támadás is érte a kerületi Fidesz-irodát. Nem csak graffitizés volt, de étolajjal is leöntötték már a Fidesz irodájának a portálját decemberben.

Az iroda elleni fizikai támadássorozat nyilvánvalóan nem független attól, hogy a balliberális ellenzék képviselői az utóbbi hónapokban már több alkalommal is törvénysértő, erőszakos cselekmények elkövetésére buzdították a szimpatizánsaikat a Fidesz-KDNP-vel, valamint a Fidesz vezette kormányzattal szemben.

(forrás: Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bajban lesznek a tüncizők – Kemény fagy, -15 fok, sok havazás és ónos eső lesz jövő héten

Hülyék 2019 – Szinte el sem kezdődött, máris kudarcra van ítélve az ellenzéki előválasztás