in ,

Megérdemelte: kifütyülték Marosvásárhelyen Gyöngyösi Mártont és Keresztes László Lórántot az autonómiáért tüntető székelyek

Koszorúzni indult vasárnap Marosvásárhelyre, a Székely Szabadság Napjára a Jobbik országgyűlési frakciójának vezetője

Koszorúzni indult vasárnap Marosvásárhelyre, a Székely Szabadság Napjára a Jobbik országgyűlési frakciójának vezetője, Gyöngyösi Márton, és az LMP társelnöke, Keresztes László Lóránt, de mindkettejüket megszólták és kifütyülték az autonómiájukért tüntető helyiek. Gyöngyösi szerint a székelyeknek méltányolniuk kellene, hogy ezer kilométert utazott értük, az érintettek azonban ennyire azért nem örültek a hívatlan vendégeknek.  

 

A Székely Szabadság Napja nevű rendezvény marosvásárhelyi megemlékezésére utazott el vasárnap Gyöngyösi Márton és Keresztes László Lóránt, akiket nem fogadtak örömmel a helyiek, amikor Gyöngyösi koszorúzni ment a Székely vértanúk emlékművéhez – írta az Azonnali.hu. A Jobbik képviselőjét kifütyülték és megszólták a helyiek, Gyöngyösi mindezt zokon vette, és egyebek mellett azt hangoztatta, hogy a székelyeknek meg kellene becsülniük, hogy ezer kilométert utazott az ügyükért, hasonló fogadtatásban részesült Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke is a helyszínen. Gyöngyösi Márton szerint azért érték bírálatok, mert a fideszes propaganda átmosta a Székelyföldön élők agyát, amit vélhetőleg azért tudott így kifejteni, mert vigyáztak rá a helyi csendőrség munkatársai. A frakcióvezető Marosvásárhelyen azt mondta: én nem tudom mire vélni a viselkedésüket, de jól mutatja, hogy az Orbán-kormány semmiben nem különbözik a Gyurcsány-kormánytól. Gyurcsányék a magyarországi magyarokat hergelték a külhoniakkal szemben, az Orbán-kormány meg a külhoniakat a magyarországiakkal szemben, de a végeredmény nagyjából ugyanaz. Gyöngyösi tanulhatott volna a bukott pártelnök, Vona Gábor esetéből. akit tavaly kis híján megvertek Marosvásárhelyen, mindkét eset jól példázza, hogy mit gondolnak arrafelé a Jobbikról az emberek. 

 

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Fenyegetőzve hajtotta el a pestisracok.hu stábját a jobbikos Varga-Damm Andrea, mert a lakásmaffiáról akarták kérdezni – videó!

Orbán kimondta a lényeget: itt nincsenek migránsok, nincsenek terrorcselekmények, ellenben van munka, otthon és biztonság