in ,

Fenyegetőzve hajtotta el a pestisracok.hu stábját a jobbikos Varga-Damm Andrea, mert a lakásmaffiáról akarták kérdezni – videó!

Az Echo TV Informátor című műsora legutóbbi adásában a lakásmaffia rendszerváltás utáni tevékenységét dolgozta fel, amelyben Varga-Damm Andrea, jobbikos politikus is érintett lehet

Az Echo TV Informátor című műsora legutóbbi adásában a lakásmaffia rendszerváltás utáni tevékenységét dolgozta fel, amelyben Varga-Damm Andrea, jobbikos politikus is érintett lehet. A PestiSrácok.hu stábja a Parlamentben járt, ahol kíváncsi lett volna jobbikos politikusok és Varga-Damm Andrea véleményére is az ügyben, azonban senki sem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban. Portálunk találkozott a politikusnővel is, azonban Varga-Damm indulatosan küldött el minket, nem kívánt válaszolni, sőt az Országgyűlés teremőrétől azt kérte, hogy vezessen ki bennünket, valamint Kövér Lászlóval akart kitiltatni minket a Parlamentből. Kérdéseinket így nem tehettük fel, azonban a teremőrség sem látott okot arra, hogy kivezessék stábunkat, hiszen semmi szabályba ütközőt nem tettünk, csupán interjút szerettünk volna kérni Varga-Damm Andreától, betartva minden előírást.

A szokásokat betartva, kamera és mikrofon nélkül szólítottuk meg a folyosón, hogy később a forgatási helyszínen feltehessük neki kérdéseinket, azonban egyből emelt hangon, teljesen jogtalanul a kitiltásunkkal  és kivezettetésünkkel fenyegetőzött.

 

Sajnos később sem jártunk sikerrel, Jakab Péter, a Jobbik szóvivője sem ért rá kérdéseinkre válaszolni, aki két percet sem áldozott idejéből stábunkra, Bana Tibor pedig az azonnali kérdések és válaszok parlamenti vitájára sietett vissza. Egyedül a Jobbikból kilépett Apáti István állt kameránk elé, aki elmondása szerint megdöbbenéssel hallotta az Informátor műsorában elhangzottakat, kameránk előtt kijelentette, hogy korábban többször leült beszélgetni Varga-Damm Andreával, akivel politikai és jogi kérdéseket is megvitattak, így meglepetésként érték a felröppent hírek. Apáti nyilatkozott arról is stábunknak, hogy mit tartana helyesnek abban az esetben, ha a vádak igaznak bizonyulnának a politikusnővel kapcsolatban.

Megpróbáltunk válaszokat kapni Farkas Gergelytől is egy délutáni sajtótájékoztatója során, azonban a Jobbik frakcióvezető-helyettese sem volt hajlandó érdemben reagálni, pedig külön interjút is megpróbáltunk készíteni vele. A jobboldali médiát propagandasajtónak nevező politikus az úgynevezett Igazság Falát állította ki a Nyugati téren, amellyel az álhírekre és a hazugságokra akarta felhívni a figyelmet, azonban az őket érintő kínos kérdésre csupán azt a választ adta, hogy a Rágalominfón próbálkozzon újra mindenki. Válaszából az azonban kiderült, hogy mit gondol az ügyről. Nézzék meg videónkat!

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

(forrás: Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Közleményben tiltakozik az FTC a 444-es Uj Péter gusztustalan és kirekesztő támadása miatt

Megérdemelte: kifütyülték Marosvásárhelyen Gyöngyösi Mártont és Keresztes László Lórántot az autonómiáért tüntető székelyek