in , , ,

Hoppá! – Kovács Zoltán odapörkölt a bevándorláspárti Washington Post újságírójának

Richard Cohen Magyarországot szapulta

A hírhedten bevándorláspárti Washington Post állandó szerzője, Richard Cohen Magyarországot szapulta, amit a kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára nem hagyhatott szó nélkül.

Richard Cohen cikkében arra utal, hogy Magyarországnak nincs igazán jelentősége nemzetközi értelemben, mivel nincs tengere és még 10 millióan sem lakják. Hozzáteszi, hogy Magyarország nem tölt be hatalmi egyensúlyt, nem fontos kereskedelmi partner, valamint legjobb napjait már maga mögött hagyta. Majd a magyarok sértegetése után arra az elcsépelt, fake news gyárak által hangoztatott témára tér rá, miszerint Orbán Viktor lerombolta a demokráciát Magyarországon, elfelejtve azt a tény, hogy a jelenlegi és az előző Orbán-kormányok is demokratikus választásokon nyertek kétharmados felhatalmazást. Helyette írásában azt hangoztatja, hogy a magyar miniszterelnököt nem kellett volna fogadni a Fehér Házban.

Azonban Richard Cohen felháborító szavai nem maradhattak válasz nélkül. Kovács Zoltán kormányszóvívó helyrerakta a bevándorláspárti Washington Post újságíróját.

A történteket „a keleti parti liberális elit döbbenetes tudatlanságának és arroganciájának” nevezte.

Majd a szélsőségesen egysíkú írás szerzőjének is üzent:

Azt írja Magyarországról, hogy a legjobb napjait már maga mögött hagyta. Több mint 10 millió magyar, aki minden nap bebizonyítja az ellenkezőjét, üzeni neki: Menj a francba!

– írta Kovács Zoltán.

(Tóth Dalma, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Címlap kritika – Amikor négy nő osztja a libsiket

Hivatalos: Több magyar jön haza, mint amennyi elmegy – Újabb kiadós pofon az ellenzéknek