in ,

Hoppá! Gulyás feljelentése nyomán nyomoz a hatóság a balliberális szennyportálok ellen

Az ügyészség a Nemzeti Nyomozó Irodát (NNI) bízta meg azzal, hogy derítse fel azon álhíroldalak készítőinek körét, amelyek megrágalmazták Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert

Az ügyészség a Nemzeti Nyomozó Irodát (NNI) bízta meg azzal, hogy derítse fel azon álhíroldalak készítőinek körét, amelyek megrágalmazták Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert – írja a MagyarNemzet.hu. Ismert a kamuhírterjesztő Hirzona24.com, az Otpercpiheno.blogspot.com és a Blikkruzs.me valamint más balliberális szennyportálokon naponta jelennek meg álhírek, amelyek teljességgel valótlan állításokat adnak a kormány, vagy kormánypárti képviselők szájába.

A portál arról ír, a a Nemzeti Nyomozó Irodát (NNI) bízták meg azon balliberális szennyportálok propagandistáinak felderítésével, amelyek többek között olyan szavakat adtak Gulyás Gergely tárcavezető szájába, amelyek a valóságban sosem hangzottak el. Mint ismert, a Hirzona24.com, az Otpercpiheno.blogspot.com és a Blikkruzs.me álhírportálokon olyan cikkek jelentek meg, amelyben azt állították, a kancelláriaminiszter a nyugdíjak megvonásáról illetve beszüntetéséről beszélt. A MagyarNemzet.hu megjegyzi, az említett oldalakon kívül több száz hasonló álhírportál működik, amelyek kivétel nélkül álhíreket gyártanak olyan nevekkel, amelyek ismertebb oldalak címeit koppintják, például az Rtl-klub.me is.

(pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Terrortámadás!! Robbanómellényes támadó gyilkolt Párizs közelében! – Videó

Emberek, tényleg ezt akarjátok? Máris Gyurcsány diktál – Gyurcsány jövő őszig adott haladékot az ellenzéknek