in , ,

Halált kívánt az imám a németekre (video)

A németországi Halle városában egy muzulmán imám gyűlöletbeszédet tartott fényes nappal az utcán

A németországi Halle városában egy muzulmán imám gyűlöletbeszédet tartott fényes nappal az utcán, a járókelők legnagyobb megdöbbenésére. Azt üzente, hogy térjenek át az iszlám hitre, hagyják el az országot, vagy haljanak meg.

 

A Suavelos News online magazin tette közzé az alábbi videót, amit a Lipcse melletti Halle városban rögzítettek.

Az a tragédia, hogy ez a felvétel készülhetett volna Svédországban, Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Dániában vagy akár Angliában is, ez ma már mindennapos jelenség Nyugat-Európában.

Halált kívánt az őslakosokra az imám

A videón egy muzulmán imám gyűlöletbeszédet tart fényes nappal az utcán, a járókelők legnagyobb megdöbbenésére. Az üzenet lényege: Térjetek át (az iszlám hitre), hagyjátok el ezt az országot, vagy haljatok meg.

 

„Néhány év múlva a tanáraitok, bíróitok és politikusaitok mind muzulmánok lesznek”, rikácsolja tovább az imám. Az asszonyainkkal fogjuk meghódítani ezt az országot (a megfogalmazás a születendő muzulmán gyerekekre utal, köztudott ugyanis, hogy a befogadó országok népességnövekedését a migránsok és migráns hátterűek generálják). „Semmit sem tehettek ellene. Allahu Abkar” – zárja az imám.

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hillary Clinton megint Magyarországot támadja – Most a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán próbál meg köztudatban maradni

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága: elutasítjuk Magyarország megbélyegzését a Sargentini-jelentés kapcsán!