in ,

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága: elutasítjuk Magyarország megbélyegzését a Sargentini-jelentés kapcsán!

Ennyi

Fidesz: elutasítjuk Magyarország megbélyegzését a Sargentini-jelentés kapcsán!

 

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága is elutasítja, hogy Magyarországot megbélyegezze az Európai Parlament (EP) bevándorláspárti többsége – mondta a testület fideszes alelnöke újságíróknak azt megelőzően, hogy a grémium hétfőn tárgyalja a Sargentini-jelentés visszautasításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot.

Czunyiné Bertalan Judit leszögezte: az EP azért bélyegezte meg Magyarországot és a magyar embereket, “mert nem vagyunk hajlandóak támogatni és végrehajtani a brüsszeli bevándorláspárti politikát”. Az ellenzéki képviselőkkel szemben a kormányoldal azt szorgalmazza, hogy az Országgyűlés határozott politikai választ adjon az EP bevándorláspárti többségének – szögezte le. Kijelentette: a jelentéssel az EP zsarolja Magyarországot, mert el akarja venni a határőrizet és a menedékkérelmi eljárások lefolytatásának jogát és még több migránst akar beengedni. “Mi pedig nem engedünk a zsarolásnak” – nyomatékosította.

Rámutatott: Brüsszel továbbra is migránsokkal akarja elárasztani Európát, erről árulkodik a migrációs biztos ENSZ-ben mondott beszéde, az EP előtt fekvő legújabb bevándorláspárti javaslatok, de az ENSZ globális migrációs csomagja is. Legalizálni akarják a gazdasági bevándorlást Európába, sőt szervezett migrációs útvonalakat akarnak létrehozni – hangsúlyozta, hozzátéve: meg akarják szüntetni az illegális határátlépés és az illegális migrációszervezés büntethetőségét, és ismét a migránsok kötelező, automatikus elosztása melletti döntést sürgetik.

Az Országgyűlésnek kötelessége, hogy érvényesítse a magyar emberek akaratát – mondta -, ezért vissza kell utasítani minden olyan megbélyegzést és zsarolást, amely árt a magyar embereknek. Magyarországnak joga van ahhoz, hogy megvédje magát, a saját határait, és eldöntse, kikkel akar együtt élni – zárta szavait.

MTI; Vezető kép: Facebook

(forrás:pestisracok.hu)

Halált kívánt az imám a németekre (video)

Döbbenet – Vona Gábor kiáll Soros embere mellett